УКР РУС

Ліга націй: Жерсон започаткував гольову атаку в переможному матчі Люксембургу, Андорра не впоралася з Мальтою

10 жовтня 2020 Читать на русском

Відбулися поєдинки третього туру Ліги націй у дивізіонах С та D. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Ліга націй, Дивізіон С

Люксембург – Кіпр – 2:0

Голи: Сінані, 12, 26

Чорногорія – Азербайджан – 2:0

Голи: Йоветіч, 9, Івановіч, 72

Дивізіон D

Ліхтенштейн – Гібралтар – 0:1

Гол: Де Барр, 10

Фарерські острови – Латвія – 1:1

Голи: Ферьо, 28 – Ікаунієк, 25

Андорра – Мальта – 0:0

Ігровий день відривали два поєдинки у Дивізіоні С. Несподіванок не сталося. Лідер групи 1 – Чорногорія – без проблем обіграла Азербайджан. Стефан Йоветіч вже на 9-й хвилині відкрив рахунок, а в середині другого тайму Ігор Івановіч його подвоїв. Балканці після трьох турів набрали максимум очок і закономірно закріпилися на першому місці.

Другу позицію у квартеті посідає Люксембург. Динамівець Жерсон Родрігес вийшов у стартовому складі і допоміг забити перший гол. Жерсон запресингував голкіпера суперника, а той був змушений просто вибити м'яч подалі. У центрі його перехопили партнери Родрігеса і розігнали стрімку атаку, яку влучним ударом завершив Сінані. На 26-й хвилині Данел оформив дубль. Більше голів команди не забивали.

Гібралтар підтвердив статус незручного суперника для Ліхтенштейна. Звітна зустріч стала четвертою для команд. Піренейці виграли три з них, а ще одного разу була зафіксована безгольова нічия. Героєм сьогоднішнього матчу став Де Барр, який забив єдиний гол у цій грі. Таким чином Гібралтар одноосібно очолив групу 2.

У другій групі Латвія продовжила серію нічиїх до трьох матчів. Цього разу прибалти відібрали очки у лідера квартету – Фарерських островів. Цікаво, що обидва голи у звітному матчі були забиті в середині першого тайму упродовж якихось трьох хвилин. Аутсайдери групи – Андорра та Мальта – лише підтвердили свій статус і не спромоглися бодай на один забитий м'яч.