УКР РУС

Ліга Націй: Сербія перемогла Чорногорію, Шотландія у меншості не втримала нічию у матчі з Ізраїлем

11 жовтня 2018 Читать на русском

Відбулись матчі 3 туру Ліги націй у групі C.

Чорногорія у матчі 3 туру приймала Сербію. Перший гол у матчі на 18 хвилині забив гравець сербів Мітровіч. Нападник відзначився з пенальті. На 81-й нападник поховав надії чорногорців бодай на нічию. Мітровіч відзначився дублем з передачі Тадіча.

У іншому матчі групи Литва приймала Румунію. На 13-й хвилині забив вінгер збірної Румунії Александру Кіпчу. Литовці спромоглись зрівняти рахунок, відзначився Жулпа. У додатковий час Румунія вирвала перемогу завдяки голу Александру Максіма.

Після цих матчів Серби очолюють свою групу з 7 очками, наступними йдуть румуни з 5 заліковими пунктами, 3 сходинку займає збірна Чорногорії, відстаючи на 1 бал від румунів, замикає групу Литва, яка програла всі 3 матчі.

У грі іншої групи відбувся матч між Ізраїлем та Шотландією. Першими відзначились британці, забив Малгрю на 25-й хвилині. На 52-ій хвилині Перец зрівняв рахунок у матчі. Через 10 хвилин гравець шотландців Сатур отримав другу жовту та покинув поле. На 75-ій хвилині Тірні забив гол у власні ворота та приніс перемогу збірній Ізраїля.

Ліга Нації. Ліга С, група 1

Ізраїль – Шотландія – 2:1
Голи:
Перец, 52, Тірні, 75 (автогол) – Малгрю, 25
Червона картка: Сатур (Шотландія), 61

Ліга Нації. Ліга С, група 4

Чорногорія – Сербія – 0:2
Голи:
Мітровіч, 18 (пен), 81

Литва – Румунія – 1:2
Голи:
Жулпа, 90 – Кіпчу, 13, Максім, 90+4