УКР РУС

Ліга націй: Росія впевнено перемогла Туреччину, Азербайджан не зміг здолати Мальту

14 жовтня 2018 Читать на русском

Відбулись матчі Ліги націй. Росія здолала Туреччину, Азербайджан не зміг перемогти Мальту, матчі Румунія – Сербія, Фарерськи острови – Косово та Азербайджан – Мальта закінчились внічию.

Румунія приймала Сербію у 4 турі Ліги націй. Суперники не змогли виявити сильнішого, розписавши безгольову нічию. Наприкінці першого тайму Габріель Тамаш сфолив у власному штрафному майданчику та отримав червону картку. Проте Душан Тадіч не зміг реалізувати пенальті, пробивши вище воріт.

Румунія – Сербія – 0:0 – відеоогляд матчу

У матчі дивізіону В Росія приймала Туреччину. Підопічні Черчесова відзначились на 20-ій хвилині. Забив Нойштедтер, який має українське коріння та міг грати за збірну України.

Туреччина протягом усього матчу більше володіла м’ячем, але мала обмаль небезпечних моментів. Росіяни ж мали кілька гольових нагод, одна з них закінчилась другим взяттям воріт. На 78 хвилині відзначився Черишев.

Уродженець України Нойштедтер забив дебютний гол за збірну Росії

Фарерські острови грали проти збірної Косово. Косовари вийшли вперед вже на 9 хвилині, відзначився Рашика. Фарери відповіли після перерви. Джонсен на 50 хвилині відновив рівновагу, яка і протрималась до фінального свистка.

У іншому матчі дивізіону D Азербайджан приймав Мальту. Гості вийшли вперед на 37 хвилині завдяки зусиллям Муската. Азербайджан відігрався на 53 хвилині завдяки голу Абдулаєва. Матч закінчився нічиєю.

Ліга націй. Дивізіон С, група 4. 4 тур.

Румунія – Сербія – 0:0

Вилучення: Тамаш, 44 (Румунія)

Нереалізований пенальті: Тадіч, 45+1 (Сербія)

Дивізіон В, група 2. 4 тур.

Росія – Туреччина – 2:0

Голи: Нойштедтер, 20, Черишев, 78

Дивізіон D, група 3. 4 тур.

Фарерські острови – Косово – 1:1

Голи: Джонсен, 50 – Рашика, 9

Азербайджан – Мальта – 1:1

Голи: Абдулаєв, 53 – Мускат, 37.