УКР РУС

Ліга Націй: Португалія здобула вольову перемогу над Польщею

11 жовтня 2018 Читать на русском

В матчі Ліги Націй Португалія переграла Польщу та збільшила відрив від суперників по групі. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Матч лідерів групи 3 обіцяв бути цікавим і команди постарались показати все, на що здатні. Початок гри був за поляками, які досить активно пішли в атаку. І коли здалось, що гра стала рівною, саме поляки вийшли вперед. Пйонтек продовжує забивати ледь не в кожному матчі сезону і цього разу відзначився дебютним голом за збірну, замкнувши навіс Куржави з кутового.

Однак після цього голу Польща віддала гру, чим і скористались португальці. Спочатку Андре Сілва з метра переправив м'яч у ворота після пасу Піцці, зрівнявши рахунок. А на перерву команди пішли вже за переваги піренейців. Невеш зробив шедевральну передачу на Рафу Сілву, який одним дотиком обіграв воротаря, проте переправив м'яч у ворота не він, а Каміль Глік, намагаючись врятувати команду.

Початок другого тайму також був за португальцями, які відзначились втретє. Ніхто із захисників не зустрічав Бернарду Сілву і той без проблем змістився в центр і точним ударом у ближній кут пробив Фабіанські. Але після замін на 63 хвилині Польща перехопила ініціативу і зуміла один м'яч відквитати. Гросіцкі прорвався правим флангом (португальцям здалось, що м'яч покинув межі поля) і прострілив, м'яч відлетів до Блащиковські і той красивим ударом з лету пробив Патрісіу. Відзначимо, що динамівець Кендзьора вийшов на початку другого тайму і врятував поляків від четвертого пропущеного голу, винісши м'яч з лінії воріт після удару Санчеша.

Завдяки цій перемозі Португалія набирає 6 очок і продовжує одноосібно очолювати групу 3, Польща та Італія мають по 1 заліковому пункту.

Ліга націй, ліга А, група 3

Польща – Португалія – 2:3

Голи: Пйонтек, 18, Блащиковські, 77 – А. Сілва, 31, Глік, 43 (аг), Б. Сілва, 52