УКР РУС

Ліга націй: Італія вирвала перемогу у Польщі, яка вилетіла з дивізіону А

14 жовтня 2018 Читать на русском

В матчі Ліги націй Італія на останніх хвилинах вирвала перемогу в поляків. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Після серії невдалих матчів італійці вийшли на поле з метою перемогти будь-що. Тож з самого початку матчу "Скуадра Адзурра" захопила ініціативу і могла вийти вперед в рахунку, але удар Жоржінью на 2 хвилині прийшовся в поперечку. Італійці продовжували домінувати і за першу половину могли відзначитись Інсіньє, К'єлліні, Флоренці і той таки Жоржінью, але пробити Щенсни ніяк не вдавалось.

В другому таймі хід поєдинку не змінився, Італія продовжувала тиснути. Поляки намагались нав'язати боротьбу і непогана нагода була в Гросіцкі, але більшу частину гри італійці створювали моменти біля воріт Щенсни. На 72 хвилині Польща ледь не вразила ворота Доннарумми у гострій контратаці, проте воротар впорався з ще одним ударом Гросіцкі, а добивання Міліка було неточним. Матч йшов до безгольової нічиї, проте саме Італії пощастило вирвати перемогу. Після подачі з кутового Піччіні скинув головою на дальню стійку і Бірагі з метра буквально вніс м'яч у ворота.

Завдяки цій перемозі Італія набрала 4 очки і піднялась на 2 місце, Польща з 1 пунктом залишається на 3 позиції без шансів піднятись вище. Таким чином поляки втратили право виступати в дивізіоні А.

Ліга Націй, ліга А, група 3

Польща – Італія – 0:1

Гол: Бірагі, 90+2