УКР РУС

"Ліга конференцій змінила мене як тренера": Італьяно розкрив головні побоювання перед фіналом із Вест Хемом

7 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер Фіорентини Вінченцо Італьяно поділився очікуваннями від майбутнього фіналу Ліги конференцій проти Вест Хема.

"Ми пройшли довгий шлях – починаючи з плей-оф проти Твенте і завершуючи завтрашнім фіналом. Вийти у два фінали за один сезон – неймовірно. Перший фінал закінчився для нас погано, але ми виступили більш ніж гідно – завтра у нас буде такий самий настрій. Ми пишаємося тим, що боремося за цей трофей. Чесно кажучи, я не думав, що ми доберемося до фіналу Ліги конференцій.

Фіорентина легко перемогла Сассуоло – "фіалки" залякують екс-партнерів Ярмоленка перед фіналом Ліги конференцій

Ми намагалися не піддаватися впливу чужих уболівальників у гостьових матчах, а також демонструвати характер. Ці навички знадобляться нам у фіналі. У нас є все, що потрібно, щоб створити проблеми для Вест Хема, але в таких ситуаціях завжди потрібно трохи удачі. Це були мої перші європейські змагання в статусі тренера, і я теж почуваюся більш зрілим. Не можу дочекатися стартового свистка.

У Вест Хема високі та фізично сильні гравці, тому стандартні положення можуть зіграти завтра визначальну роль", – цитує Італьяно Football Italia.

Матч Фіорентина – Вест Хем відбудеться в середу, 7 червня в Празі. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.

МЮ взяв бронзу завдяки Фреду, Лестер і Лідс вилетіли з АПЛ, Ліверпуль влаштував прощальне шоу, Мудрик не вийшов