УКР РУС

Ліга Чемпіонів. Жеребкування 1/8 фіналу. Результати

16 грудня 2011 Читать на русском

Три італійських і по дві російських, іспанських, англійських та німецьких команди дізналися своїх суперників по першому раунду плей-офф ЛЧ.

Пройшла церемонія жеребкування стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у Ньйоні.

Серед учасників заходу - сім колишніх переможців турніру, а також чотири дебютанти плей-офф. Швейцарський "Базель" раніше змагався в другій груповій стадії, однак він уперше пробився в 1/8 фіналу. Для італійського "Наполі", російського "Зеніту" й АПОЕЛа, першої кіпрської команди, яка дісталась так далеко, це також Terra Incognita.

Отже, церемонію відкрито! Джанні Інфантіно, як завжди імпозантний, в ефірі. Чекаємо його жартів, а ще більше перших результатів жеребкування!

А фінал пройде в Мюнхені на "Альянц-Арені", тому на сцену вийшла німецька легенда Пауль Брайтнер. А також не обійдеться без Джорджіо Маркетті, директора УЄФА зі змагань.

"Ліон" витягують першим! І зіграють французи з кіпріотами!

"Ліон" - АПОЕЛ

"Наполі" - "Челсі"

"Мілан" - "Арсенал"

"Базель" - "Баварія"

"Байєр" - "Барселона"

ЦСКА - "Реал"

"Зеніт" - "Бенфіка"

"Марсель" - "Інтернаціонале"

Найцікавішими виглядають два італійсько-англійських протистояння. В одному з них фаворитом є команда з Італії - "Мілан", а в іншому - представник Туманного Альбіону - "Челсі". Цікаві і зовсім нерівноцінні суперники дісталися нашим північним сусідам. У "Зеніта" непогані шанси пройти ще одну португальську команду і вийти до 1/4 фіналу. А ось ЦСКА, радше за все, доведться скласти зброю перед мадридським "Реалом".

Не приховували радощів представники "Ліону" - АПОЕЛ виглядав найбільш прийнятним суперником з першого кошика. Пощастило з жеребом і "Барселоні" з "Баварією" (у Брайтнера виявилась легка рука).

Перші матчі 1/8 фіналу (14/15 і 21/22 лютого) команди, що названі першими, проведуть удома, матчі-відповіді (6/7 і 13/14 березня) - в гостях у переможців груп.