УКР РУС

Ліга чемпіонів. У Туреччині посилюють заходи безпеки перед матчем "Фенербахче" – "Монако"

27 липня 2016 Читать на русском

У Туреччині посилюють заходи безпеки для гарантування спокою делегації "Монако" під час виїзного матчу зі стамбульським "Фенербахче" у 3 раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, не так давно в Туреччині зірвалася спроба військового перевороту. До речі, до цього частково причетний клуб Бойка.

"До нас дійшли новини, що деякі команди хочуть додаткові заходи безпеки, і ми їх забезпечимо. З "Монако" попросили про додаткові заходи. Ми зробимо все можливе, щоб гравці не турбувалися про свою безпеку.

Проте, у той час як Туреччина гарантує їм спокій, дозвольте нагадати вам, що у Франції, як і раніше діє режим надзвичайного стану. Були ж теракти у містах, де відбулись зустрічі Євро-2016. Тоді ми повинні були захистити національну збірну Туреччини від участі в турнірі? Ні, тому що ми повинні разом боротися з тероризмом", - заявив міністр спорту Туреччини Акіфа Килич в інтерв'ю "Рейтер".

Міністр також сказав, що вболівальники "Монако" не будуть допущені на стамбульський стадіон, оскільки французька влада вирішила не дозволяти турецьким фанам бути присутнім на матчі-відповіді у Франції, який відбудеться 3 серпня.

Матч "Фенербахче" – "Монако" міг відбутися на нейтральному полі

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях