УКР РУС

Ліга чемпіонів. Тур 4. Прев’ю

2 листопада 2011 Читать на русском

"Баварія" може вирішити для себе головне завдання на груповій стадії Ліги чемпіонів. Для цього, насамперед, необхідно вдома переграти італійський "Наполі".

Розписавши у попередньому турі нічию на "Сан-Паулу", мюнхенці покладають великі сподівання на магію домашньої "Альянс Арени". У поточному сезоні "Баварія" пропустила вдома лише один гол у всіх турнірах, забивши при цьому аж 33.

Оптимізму Юпу Хейнкесу додають хороші новини із лазарету команди. До сутички із "Наполі" повинні відновитись Швайнштайгер, ван Бюйтен і Контенто. У стані "партенопейців" настрій не настільки позитивний, постарались у суботу футболісти "Катанії".

А от у “Манчестер Сіті” проблем у внутрішній першості немає. Відтак саме лідера Прем’єр-ліги букмекери вважають відвертим фаворитом матчу на "Ель Мадрігал". Тим паче, що лазарет "жовтої субмарини" заповнений по вінця.

Із єдиною кадровою втратою підходить до свого матчу міланський "Інтер". Приймати чемпіона Франції "Лілль" "нерроадзурі" доведеться без травмованого Дугласа Майкона. Та більше турбує Клаудіо Раньєрі сама гра, яку демонструє команда у цьому сезоні. Сімнадцятий рядок у Серії А далеко не відповідає амбіціям "Інтера".

Тим не менше у групі В "нероадзурі" - лідери. Конкуренцію "Інтеру", за підсумками четвертого туру, спробують скласти "Трабзонспор" або ж ЦСКА, які з’ясовують стосунки у Туреччині.

Найнижчий коефіцієнт на перемогу від букмекерів дістався "Манчестер Юнайтед", як-не-як "червоні дияволи" приймають дебютанта Ліги чемпіонів і найменш вірогідного претендента на титул - "Оцелул". Румунський клуб, до того ж, забив у попередніх трьох матчах єдиний гол, тим не менше, в домашньому протистоянні із англійським грандом пропускав лише з пенальті.

З огляду на прогнозовано легку прогулянку конкурента на "Олд Трафорд" закріпитись на вершині групи спробує "Бенфіка". Як давати собі раду із "Базалем" португальці уже продемонстрували два тижні тому, вигравши в гостях 2:0.

В погоню за "Реалом" у квартеті D спробують відправитись "Ліон" і "Аякс". У команд по 4 очки, та, відверто кажучи, шанси одноосібно вийти на другу позицію значно кращі у амстердамського клубу.

Загребське "Динамо" має “бублик” не лише у графі здобутих очок, але й забитих м’ячів.