УКР РУС

Ліга чемпіонів, плей-офф. Усі результати середи

20 серпня 2015 Читать на русском

У ще трьох матчах раунду плей-офф Ліги чемпіонів "Селтік" розбирається із шведами, а "Базель" у рідних стінах провалюється у грі проти ізраїльтян.

Дві чудові передачі норвезького хавбека Стефана Йохансена (у розріз і з правого кута поля) - два голи. Так за стартову 10-хвилинку "Селтік" шокував "Мальме". Шведи зуміли забити такий важливий виїзний гол, але пропустили ще. Дубль оформив шотландський нападник Лі Гріффітс. Та щоб "Селтіку" життя не здавалось таким прекрасним, "Мальме" відзначився на 5-й додані рефері хвилині.

"Базель", продавши Дерліса Гонсалеса у київське "Динамо", дуже натужно виглядав у матчі з "Маккабі". Клуб із Тель-Авіва вивіз несподівану нічию із Швейцарії. Ізраїльтяни спочатку пропустили на 88-й, а потім вирвали позитивний результат на 90+6-й - дубль оформив капітан гостей Еран Зехаві.

Таке собі балканське дербі мало завершитись мировою. Але іншої думки був 26-річний хорватський захисник Йосіп Піваріч. Албанський "Скендербеу", відкривши першим рахунок, втратив нічию на останніх секундах компенсованого арбітром часу.

Ліга чемпіонів. Раунд плей-офф. Перші матчі

"Селтік" - "Мальме" - 3:2   ВІДЕО

Голи: Гріффітс (3, 62), Біттон (10) - Бергет (52, 90+5)

"Базель" - "Маккабі" (Тель-Авів) - 2:2    ВІДЕО

Голи: Матіас Дельгадо (39, пен.), Емболо (88) - Зехаві (31, 90+6),

"Скендербеу" - "Динамо" Загреб - 1:2    ВІДЕО

Голи: Шкембі (37) - Ель Судан (66), Піваріч (90+3)

"Рапід" - "Шахтар" - 0:1 Більше тут

Гол: Марлос (44)

"Валенсія" - "Монако" - 3:1

Голи: Родріго (4), Парехо (59) Фегулі (86) - Пашаліч (49)