УКР РУС

Ліга чемпіонів. "Наполі" та "Бешикташ" розписали нічию і залишилися лідерами групи В

1 листопада 2016 Читать на русском

У 4 турі групового раунду Ліги чемпіонів суперники "Динамо" здобули по 1 очку на "Водафон Арені" (1:1).

Після двох перемог у дебютних турах групового етапу від "Наполі" очікували легкого виходу в плей-офф, але матч проти "Бешикташа" закінчився не на користь італійців. Команда Мауріціо Саррі несподівано вдома поступилася туркам, що поставило під сумнів достроковий вихід з квартету в 1/8 фіналу. Сьогодні неаполітанці прагнули взяти реванш на "Водафон Арені", однак перемогу здобути все ж не вдалося.

Перший якісний момент у грі виник близько 10 хвилини. Габ'ядіні опинився з м'ячем у чужому штрафному майданчику та виконав удар по воротах Фабрісіо. Голкіпер турецької команди грамотно вибрав позицію, за рахунок чого легко ліквідував загрозу. За мить гості створили ще один шанс, але Кальєхон пробив неточно. У середині першого тайму вже господарі могли відзначитися – Хатчінсон перспективним ударом влучив у стійку воріт "Наполі".

Відразу по перерві Кальєхон змарнував вихід сам на сам з Фарбі, а трохи згодом влучності не вистачило вже Інсіньє. На іншому кінці поля активним був Абубакар, що з часом принесло результат. На 79 хвилині форвард заробив пенальті, який безпомилково виконав Куарежма. "Наполі" знову міг поплатитися за низьку реалізацію, але капітан команди Гамшік врятував ситуацію шикарним дальнім ударом.

Розписавши нічию, сьогоднішні суперники продовжили очолювати квартет В. "Наполі" лідирує з 7 очками, а "Бешикташ" перебуває на 2 місці, маючи в активі 6 пунктів.

Ліга чемпіонів. Група В, 4 тур

"Бешикташ" – "Наполі" – 1:1

Голи: Куарежма, 79 (пен) – Гамшік, 82