УКР РУС

Ліга чемпіонів, групи A – D, 3 тур. Анонс

19 жовтня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, які відбудуться у середу 19 жовтня.

Група A

"Арсенал" – "Лудогорець"

19 жовтня, 21:45. Лондон, "Емірейтс"

В групі D є два очевидні фаворити, які претендують на вихід в плей-офф. Проте між собою "Арсенал" і ПСЖ в першому матчі розійшлися миром, а потім синхронно здобули перемоги з "Базелем" і "Лудогорцем". Сьогодні "Арсенал" зійдеться в домашньому матчі з "Лудогорцем", який мало що зміг протиставити ПСЖ в попередньому турі. Болгарська команда нашого Ігоря Пластуна приїде до Лондона, як і будь-який аутсайдер, з бажанням внести свої корективи до плану лідера взяти легкі 3 очки.

"Арсенал" встановив унікальний рекорд в історії АПЛ

ПСЖ "Базель"

19 жовтня, 21:45. Париж, "Парк де Пренс"

ПСЖ прийматиме вдома "Базель", і в цьому протистоянні не все так очевидно. Безумовно, рівень парижан дозволяє їм спокійно перемагати, проте злий жарт може зіграти психологія. "Базель" – це команда, яка не визнає авторитетів і завжди намагається грати в футбол, а не відсиджуватися "автобусом" в обороні, очікуючи на подарунки у вигляді сухої нічиєї. Швейцарці мають в своєму складі талановитих виконавців і будуть відчайдушно чинити спротив зірковим господарям на "Парк де Пренс".

ФІФА відкрила розслідування щодо скандального жесту захисника ПСЖ Ор'є

Турнірна таблиця групи A

Група B

"Наполі" – "Бешикташ"

19 жовтня, 21:45. Неаполь, "Сан-Паоло"

Ситуація в групі, де виступає київське "Динамо", поки є досить неоднозначною. Окрім "Наполі", який має в активі 6 очок, ніхто з команд не може похвалитися бодай однією перемогою. "Бешикташ" матч минулого туру провів вдома з киянами, проте на 3 очки не награв. Зараз їм, так само, як і "Динамо" з "Бенфікою", вкрай потрібна перемога. А от поразка в Італії суттєво знизить їхні шанси на загальний успіх і зробить "Наполі" фактично недоторканим претендентом на вихід до наступного раунду. До поєдинку неаполітанці підходять не в кращому гуморі, адже на вихідних програли одному зі своїх головних суперників в серії А – "Ромі" (1:3).

"Динамо" – "Бенфіка"

19 жовтня, 21:45. Київ, "Олімпійський". Телетрансляція на телеканалі "Україна" та "Футбол 2". Текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Розширений анонс матчу читайте на нашому сайті трохи пізніше.

Турнірна таблиця групи B

Група C

"Селтік" – "Борусія" (Мьонхенгладбах)

19 жовтня, 21:45. Глазго, "Селтік Парк"

Минулого туру "Селтік" продемонстрував на прикладі матчу з "Ман Сіті", як може грати вдома. Шотландці присоромили всіх критиків, які прогнозували безумовний розгром від команди Гвардіоли. Сьогодні в Глазго знову з нетерпінням чекають на вечір лігочемпіонівського футболу найвищої якості, і можна не сумніватися, "Селтік" буде робити все, щоб його фанам не було соромно по закінченню поєдинку. "Борусія" ж програла обидва попередні матчі, тож зустріч в Шотландії для них буде чимось на кшталт матчу за життя. В разі поразки, вони можуть забути про плей-офф Ліги чемпіонів, а також поставити під великий сумнів навіть продовження боротьби в Лізі Європи.

"Ман Сіті" націлився на 13-річного диво-футболіста "Селтіка", який вже грає за U-20

"Барселона" – "Ман Сіті"

19 жовтня, 21:45. Барселона, "Камп Ноу"

Центральним поєдинком і групи, і всього туру загалом, безумовно, є битва іспанського та англійського гігантів. В цій зустрічі приваблює не лише статус команд, які могли б зустрітися в 1/2 фіналу, чи в фіналі, але й персоналії. Гвардіола не вперше привозить команду на "Камп Ноу", проте з англійськими клубами він ще не відвідував свою батьківщину. Зустріч буде принциповою для нього, і цікавою для глядачів, адже грати доведеться проти рідної команди, яку очолює екс-одноклубник Луїс Енріке. Обидва колективи претендують на вихід із групи, але з якого місця – вирішуватиметься саме в очній дуелі.

Гвардіола розповів усю правду про намір переманити зірок "Барселони"

Турнірна таблиця групи С

Група D

"Баварія" – ПСВ

19 жовтня, 21:45. Мюнхен, "Альянц Арена"

Тестувати на міцність команду нашого Олександра Зінченка сьогодні буде грізна мюнхенська "Баварія". Німці розпочали в группі зі знищення "Ростова", а потім спіткнулися в Мадриді з "Атлетіко". Проте поразка навряд чи зможе завадити їм виконати завдання по виходу до наступного раунду Ліги чемпіонів. ПСВ сьогодні буде мати вкрай непростого суперника, який не буде зупинятися навіть за мінімальної переваги, тож Зінченку (який, до речі, поїхав до Німеччини з командою) та його партнерам потрібно налаштовуватися на важкий матч.

Дуглас Коста та Хаві Мартінес відновилися до матчу з ПСВ Зінченка

"Ростов" – "Атлетіко"

19 жовтня, 21:45. Ростов-на-Дону, "Олімп-2"

До "Ростова" в гості сьогодні завітає "Атлетіко". Теплолюбні іспанці змушені будуть грати при низьких температурах, що створюватиме їм певний дискомфорт. Проте навіть це, судячи з рівня команди-суперника, не завадить їм повернутися в сонячну Іспанію з перемогою в кишені. "Ростов" стартував із ганебної поразки від "Баварії", але зміг награти на нічию з ПСВ. У росіян навряд чи стоїть задача продовжити боротьбу в Лізі чемпіонів після групового раунду, але зачепитися за 3 місце вони цілком в змозі. Тож нічия з "Атлетіко" буде для них відмінним результатом.

Турнірна таблиця групи D

Зінченко: "В ПСВ серйозна дисципліна. Не можна навіть взяти чужу "соску" для води"