УКР РУС

Ліга чемпіонів. Група С. "Селтік" та "Сіті" зіграли в напрочуд результативну нічию, "Борусія" М не втримала перемогу над "Барселоною"

28 вересня 2016 Читать на русском

У рамках 2 туру Ліги чемпіонів "Борусія" М, виграючи "Барселону", поступилася каталонцям. "Манчестер Сіті" на виїзді не переграв "Селтік".

"Борусія" після ганьби в Манчестері була серйозно налаштована на боротьбу. Шанси на успіх "жеребців" Шуберта збільшувала травма Мессі. Блискучого та пофарбованого аргентинця в атаці замінював Пако Алькасер. Також варто зауважити, з якою теплотою трибуни стадіону зустріли майже рідного тер Штегена.

Вже на 3 хвилині матчу арбітр Дамір Скоміна, "дякуючи" руці Піке у власному штрафному майданчику, міг назначити пенальті у ворота каталонців. Протягом перших півгодини зустрічі "Барселона" тільки те й робила, що розтринькувала хороші моменти: Луїс Суарес (двічі), Неймар, Ракітіч... Як раптом на 34 хвилині Бускетс втратив м’яча на чужій половині поля, внаслідок чого "кельти" стрімголов помчали в атаку. Рафаель віддав на Дахуда, а той – на Азара – 1:0! Сьомий гол брата гравця "Челсі" в одинадцяти матчах сезону 2016/17!

"Барселона" не була би однією з найпотужніших команд світу, якби не намагалися, програючи, вирвати перемогу, що вона благополучно зробила. На 65 хвилині Туран на всі сто відсотків використав класний пас від Неймара, а через десять хвилин Піке добив м’яч в сітку після потужного удару "вампіра"!

Як і "Борусія", "Селтік" мусив реабілітуватися в рідних стінах за ганьбу в першому турі. Матч виявився цікавим з перших секунд. Дембеле не забив пенальті "Барселоні", зате забив з гри "Ман Сіті", замкнувши чи то удар, чи то пас партнера. Хвилин через 10 Фернандінью гарматним ударом розстріляв бідолашного Гордона – 1:1! Протягом першого тайму глядачі побачили ще два взяття воріт: спочатку Стерлінг після прострілу лівого захисника "кельтів" Тірні зрізав м’яча у власну "рамку", але буквально через мить Рахім виправився, впевнено перегравши в ближньому бою Гордона.

В дебюті другого тайму Дембеле втретє шокував "Сіті", розкішно забивши ножицями! На гол Мусси гості відповіли точним пострілом Ноліто! Фантастичний матч!

Отож, "Барселона" набирає максимальні шість пунктів; в МС налічується чотири; у шотландців – одне; в БМ – нуль. У третьому турі "Селтік" зустріне "Борусію", а в столиці Каталонії на нас очікуватиме суперматч.

Ліга чемпіонів. Група С, 2 тур

"Борусія" М – "Барселона" – 1:2

Голи: Азар, 34 – Туран, 65, Піке, 74

"Селтік" – "Манчестер Сіті" – 3:3

Голи: Дембеле, 3, 47, Стерлінг, 20, аг, – Фернандінью, 12, Стерлінг, 28, Ноліто, 55