УКР РУС

Ліга чемпіонів. Група С. "Манчестер Сіті" завдяки дублю Гюндогана здолав "Барселону"

1 листопада 2016 Читать на русском

В 4 турі ЛЧ "МанСіті" вдома переграв іспанського гранда – 3:1.

Мессі, який забив сьогодні гол, з 54 влучними ударами став найкращим бомбардиром групового етапу ЛЧ.

"Манчестер Сіті" після ганьби в Барселоні ніяк не міг віднайти свою гру. Так, хлопці Гвардіоли в чемпіонаті не переграли "Саутгемптон", в Кубку футбольної ліги поступилися "Манчестер Юнайтеду", після чого розгромили "Вест Бромвіч".

Матч видався дуже насиченим на гострі моменти та спірні епізоди. Нагадаємо, що "Барселона" змушена була грати без травмованих Піке та Іньєсти.

На 11 хвилині трапився неоднозначний епізод. Стерлінг, після контакту з Умтіті, упав в штрафному майданчику гостей. Гаряче "любимий" українцями Кашшаї замість пенальті показав Рахіму жовту картку.

"Барселона" свій перший по-справжньому гострий момент реалізувала. Гравці каталонців неподалік власних воріт відібрали м’яча в Агуеро. Мессі ж відразу віддав довгу передачу на лівий фланг, де перебував Неймар. Бразилець, трішки повозившись з "шкіряним", відпасував на Лео, який за кілька секунд домчав до воріт "Манчестера". Мессі спокійно розібрався з оборонцями "блакитних" та пробив низом під самісіньку стійку.

"Барселона" кинулася забивати другий гол, але потужні постріли Гомеша та Суареса влучали у Стоунза. Не забивши, іспанський гранд пропустив. Серхі Роберто помилився з пасом, помилково подарувавши м’яча Стерлінгу. Рахім відкинув на вільного Ґюндоґана – 1:1! Через кілька хвилин Роберто знову "привіз" небезпеку на ворота тер Штегена, однак Агуеро дивом не замкнув пас від партнера.

На старті другого тайму Де Брюйне вдався класний удар з штрафного, завдяки якому "МанСіті" вийшов вперед. На 60-их хвилинах суперники обмінялися гострими моментами: Де Брюйне не влучив по м’ячу, а Гомеш поцілив в поперечину. Андре Гомеш не забив, тоді як Ґюндоґан свого шансу не змарнував, провівши третій гол господарів після пасу Агуеро. Після цього гра трохи заспокоїлася, і "Сіті" довів справу до перемоги. Отож, в "Барселони" лишається 9 очок, в МС – 7.

Ліга чемпіонів. Група С, 4 тур

"Манчестер Сіті" – "Барселона" – 3:1

Голи: Ґюндоган, 39, 74, Де Брюйне, 51 – Мессі, 21