УКР РУС

Ліга чемпіонів, група С. "Барселона" завдяки хет-трику Турана розгромила "Борусію" М, "Манчестер Сіті" не переграв "Селтік"

6 грудня 2016 Читать на русском

В 6 турі Ліги чемпіонів "Барселона" знищила "Борусію" (Менхенгладбах), а "Сіті" не впорався з шотландським грандом.

"Барселона" після важкого матчу з "Реалом" в останньому турі Ліги чемпіонів зустрічала німецьких "жеребців". Нагадаємо, що до цього протистояння каталонці уже вийшли з групи, тому Луїс Енріке поставив до старту Пако Алькасера, Деніса Суареса, Люку Діня, а також геніального Мессі. Що розповідати про перший тайм, якщо "Борусія" жодного разу не вдарила по воротах Сілленсена, не кажучи вже про влучання у площину. Початок розгрому був за Мессі, який класно обігрався з Тураном. В другому таймі "запалював" турецький гравець, на рахунку якого хет-трик.

В паралельному матчі "Манчестер Сіті" розписав нічию з "Селтіком". "Кельти" забили швидкий м’яч – Кабальєро невдало виніс сферу, а Патріку Робертсу вдався шикарний індивідуальний прохід. "Блакитні" майже відразу відповіли голом Іхеаначо. Нападник "Сіті" використав на всі сто відсотків побачення з Гордоном.

Отож, після шести турів в іспанців налічується 15 очок, англійці здобувають 9 пунктів, БМ має 5, ну а "Селтік" з трьома очками прощається з єврокубками.

Ліга чемпіонів, 6 тур. Група С

"Барселона" – "Борусія" М – 4:0

Голи: Мессі, 16, Туран, 50, 54, 67

"Манчестер Сіті" – "Селтік" – 1:1

Голи: Іхеаначо, 8 – Робертс, 4