УКР РУС

Ліга Чемпіонів, група С. "Барселона" спокійно розгромила "Селтік"

13 вересня 2016 Читать на русском

У 1 турі групового раунду Ліги Чемпіонів каталонці не гостинно прийняли шотландських суперників (7:0).

Команди підходили до матчу в різному настрої. "Селтік" на вихідних вперше за багато років зіграв головне шотландське дербі проти "Рейнджерса" і здобував там чудовий результат, а от "Барселона" на внутрішній арені несподівано поступилася "Алавесу".

Попри це на 3 хвилині господарі вийшли вперед. Неймар віддав хороший розрізний пас у вільну зону на Мессі, а Ліонель вже без опіки спокійно переграв голкіпера "Селтіка". До кінця першого тайму "Барселона" могла забивати ще не один раз. Капітан традиційно опускався "глибше" і звідти розганяв швидкі комбінації. Одна з таких закінчилася другим голом іспанської команди. Мессі та Неймар завдяки декільком коротким передачам удвох пройшли весь захист "Селтіка" і подвоїли рахунок.

Між "каталонськими" голами гості теж створили небезпечний момент. Дембеле увірвався в штрафний майданчик і змусив тер Штегена порушити правила. Сам потерпілий виконував пенальті, але переграти німецького голкіпера не зумів.

"Барселона" продовжила феєрити у другій половині матчу. Неймар спершу, перекинувши стінку, відмінно виконав штрафний, а потім з флангу гарно накинув Іньєсті під гольовий удар. Не пройшло і хвилини, як Мессі оформив хет-трик з пасу Суареса. Луїс забив шостий і сьомий голи у ворота "Селтіка", а Неймар записав на свій рахунок 4 асист у цьому матчі.

Ліга Чемпіонів. Група С, 1 тур

"Барселона" – "Селтік" – 7:0

Голи: Мессі, 3, 27, 60, Неймар, 50, Іньєста, 59, Суарес, 75, 88

Нереалізований пенальті: Дембеле, 24