УКР РУС

Ліга чемпіонів, група Н. "Ювентус" познущався над "Динамо", "Севілья" мінімально здолала "Ліон"

27 вересня 2016 Читать на русском

В 2 турі Ліги чемпіонів хорватське "Динамо" зазнало чергового розгрому, "Севілья" не реалізувала пенальті, але зуміла перемогти.

Для загребського "Динамо", схоже, настали не найкращі часи. Протягом вересня хорватський гранд поступився "Осієку", ослабленому в атаці "Ліону", а після розгрому від "Рієки" (2:5!) тренер Златко Кранчар подав у відставку. Клуб очолив Желько Сопіч, який мінімально переміг фарм-клуб "Динамо" – знайому "Ворсклі" скромну "Локомотиву".

"Ювентус", вочевидь роздратований за домашню нічию з "Севільєю", їхав до Загреба за трьома очками. Вже в першому таймі "Стара Сеньйора" практично вирішила всі питання. За гостей майже однакові голи провели П'яніч та Ігуаїн, передавши привіт центру захисту "синіх". А після шикарного удару здалеку від Дибали рахунок став не зовсім непристойним. На останніх хвилинах Шемпер після пострілу Дані Алвеса зрізав м’яча у власні ворота, хоча взяття "брамки" записали на бразильця – 0:4.

В іншому матчі групи "Севілья" мінімально подужала "Ліон". За "Андалусію" єдиний гол забив Бен-Єддер, який нещодавно перебрався на Піренеї з "Тулузи". На 69 хвилині Вієтто міг подвоїти перевагу господарів, але з пенальті пробив вище воріт.

Отож, в "Юве" та "Севільї" нині по 4 пункти, в "Ліона" – три, у "Динамо" – прикрий нуль.

Ліга чемпіонів. Група Н, 2 тур

"Динамо", Загреб – "Ювентус – 0:4

Голи: П'яніч, 24, Ігуаїн, 31, Дибала, 57, Алвес, 85

"Севілья" – "Олімпік", Ліон – 1:0

Голи: Бен-Єддер, 53

На 69 хвилині Вієтто ("С") не реалізував пенальті