УКР РУС

Ліга чемпіонів, група Н. "Ліон" розгромив "Динамо", "Севілья" не поступилася "Ювентусу"

14 вересня 2016 Читать на русском

В групі Н Ліги чемпіонів "Ліон" виграв у хорватського "Динамо" – 3:0, а "Ювентус" не здолав "Севілью" – 0:0.

"Ліон" без проблем розібрався із загребським "Динамо". У всіх взяттях воріт вкрай недбало діяв захист хорватів, неуважно зігравши з французькими футболістами. З такими темпами хорвати мають всі шанси повторити антирекорди ЛЧ. До речі, в другому таймі за гостей вийшов на заміну Іван Фіоліч. Цього, вже колишнього гравця "Локомотиви", повинні добре пам’ятати гравці "Ворскли". Зауважимо, що зовсім нещодавно "Динамо" поступилося в чемпіонаті "Осієку", а незабаром на столичну команду очікує важке протистояння з "Рієкою" Флорентіна Матея.

Один з топ-матчів середи, себто гра у Турині, виявилася "сухою". "Синьйорі" не допомогла майстерність аргентинців Дибали та "золотого" Ігуаїна, які діяли на вістрі атаки. Наприкінці першого тайму "Ювентус" набрав обертів, на що іспанці відповіли трьома отриманими жовтими картками.

Наприкінці гри Аллегрі випустив П’яцу, але молодий хорват не зумів подарувати рідному клубу три бали. Загалом протягом гри італійці нанесли всього 14 ударів по "рамці", але тільки три постріли влучили в площину.

Отож, у підсумку маємо нічию на користь "Севільї".

Ліга чемпіонів. Група Н, 1 тур

"Олімпік", Ліон – "Динамо", Загреб – 3:0

Голи: Толіссо, 14, Феррі, 50, Корне, 57

"Ювентус" – "Севілья" – 0:0