УКР РУС

Ліга чемпіонів, група H. "Ювентус" вистраждав перемогу над "Ліоном", "Севілья" мінімально обіграла загребське "Динамо"

18 жовтня 2016 Читать на русском

У 3 турі групового раунду Ліги чемпіонів "стара синьйора" у важкому матчі здобула успішний результат, а андалусійці набрали прогнозовані 3 очки в Загребі.

Протистояння в Ліоні вийшло дуже жорстким та сповненим боротьби. Через необережну гру Леміни "Ювентус" майже 40 хвилин грав у меншості. Французи такою перевагою не скористалися, більше того, у першому таймі "ткачі" не реалізували пенальті – Буффон "взяв" удар Ляказетта.

У другій половині матчу більше моментів мали саме господарі, але туринці зуміли завершити поєдинок на свою користь. Куадрадо, який вийшов на поле замість Дибала, став героєм зустрічі. Колумбієць на правому крилі атаки "Ювентуса" накрутив суперника і з гострого кута забив шикарний гол.

"Севілья" поїхала в Загреб тільки за перемогою і отримала її. Іспанці повністю контролювали гру, не дозволивши супернику завдати жодного удару в площину власних воріт. Втім, підсумковий рахунок зовсім не переконливий. Долю зустрічі вирішив єдиний результативний удар у виконанні Насрі. Француз на ближній стійці замкнув передачу Маріано і забезпечив андалусійцям 3 очки.

Після сьогоднішніх матчів лідерами групи Н залишаються "Ювентус" та "Севілья" – по 7 очок, третім йде "Ліон" – 3 пункти, а хорватське "Динамо" замикає квартет з нулем балів на рахунку.

Ліга Чемпіонів. Група Н, 3 тур

"Ліон" – "Ювентус" – 0:1

Гол: Куадрадо, 76

Вилучення: Леміна, 54

Нереалізований пенальті: Ляказетт, 35

"Динамо" З – "Севілья" – 0:1

Гол: Насрі, 37