УКР РУС

Ліга чемпіонів, група G. "Лестер" здобув третю перемогу, "Порту" обіграв "Брюгге" на останній хвилині

18 жовтня 2016 Читать на русском

У 3 турі групового раунду Ліги чемпіонів представник АПЛ зробив черговий крок до виходу з групи, а "Порту" переграло бельгійців, реалізувавши пенальті.

"Лестер" сьогодні міг фактично забезпечити собі вихід у плей-офф. Перемога над "Копенгагеном" робила б відрив чемпіонів Англії від переслідувачів величезним. Клаудіо Раньєрі дав відпочити деяким ключовим гравцям у матчі чемпіонату, щоб до єврокубкового поєдинку всі футболісти підійшли в найкращих кондиціях.

Перший тайм на "Кінг Пауер" пройшов у рівній боротьбі. Команди мали небагато моментів, тому до перерви логічним був би нульовий рахунок. Однак господарі все ж реалізували один із своїх шансів. Слімані відгукнувся на навіс партнера і головою скинув м'яч у центр воротарського майданчика, а Марез,зігравши на випередження, вміло переправив сферу в сітку воріт данської команди.

У другому таймі "Лестер" мав дві хороші можливості, щоб подвоїти рахунок, але у першому епізоді "лисиці" не розібралися у завершальній стадії контратаки, а у другому суддя скасував гол через офсайд. Завдяки цій перемозі англійці набрали 9 очок і заслужено очолюють квартет G.

В іншому матчі "Порту" вирвав неймовірну перемогу в "Брюгге". На 12 хвилині Воссен скористався жахливою грою португальських захисників і відкрив рахунок. "Дракони" вирівняли ситуацію на табло лише по перерві – Лаюн завершив разючий контрнаступ ударом з-за меж штрафного майданчика.

Загалом у другій 45-хвилинці "Порту" виглядав значно краще, за що і отримав винагороду. Вже у додатковий час арбітр призначив пенальті, який реалізував Сілва. Таким чином, піренейці після 3 турів набрали 4 очки і зберігають хороші шанси на вихід у плей-офф, а от "Брюгге" з нулем в активі потрапив у скрутне становище.

Ліга Чемпіонів. Група G, 3 тур

"Лестер" – "Копенгаген" – 1:0

Голи: Марез, 40

"Брюгге" – "Порту" – 1:2

Голи: Воссен, 12 – Лаюн, 68, Сілва, 90+3 (пен)