УКР РУС

Ліга чемпіонів. Група G. "Лестер" розписав мирову з "Копенгагеном", "Порту" вирвав перемогу в "Брюгге"

2 листопада 2016 Читать на русском

У 4 турі групового раунду Ліги чемпіонів у групі G "Лестер" розписав мирову з "Копенгагеном" (0:0), а "Порту" вирвав перемогу в "Брюгге" (1:0).

Ліга чемпіонів. Група G. 4 тур

"Копенгаген" – "Лестер" – 0:0

Поєдинок пройшов за невеликої переваги "Копенгагена". Данці на правах господарів більше володіли м'ячем і частіше створювали гольові нагоди. "Копенгаген" намагався кожну атаку завершити ударом по воротах і був ближчим до того, аби забити м'яч.

Проте "Лестер" не без допомоги фортуни вистояв і зміг втримати свої ворота недоторканими. В підсумку "суха" нічия.

Ліга чемпіонів. Група G. 4 тур

"Порту" – "Брюгге" – 1:0

Гол: Андре Сілва, 37

"Порту" необхідно було перемагати вдома аутсайдера групи, аби збільшити шанси на вихід до плей-офф. Відтак "дракони" взялись атакувати ворота бельгійців з перших хвилин. Португальці насідали на ворота "Брюгге" і мали хороший шанс відзначитись після розіграшу стандарту, але гостей врятувала поперечина.

Проте все ж у першій половині "Порту" зміг відкрити рахунок. На 32-й хвилині Андре Сілва головою вколотив м'яч у сітку після зручної подачі з кутового.

У другому таймі "Брюгге" намагався змінити ситуацію і був близьким, аби зрівняти рахунок, але до кінця ігрового часу бельгійці так і не змогли розписатись у воротах "драконів".

Таким чином, "Лестер" продовжує очолювати групу G з 10 очками, "Порту" вийшов на 2-гу сходинку з 7 очками, "Копенгаген" – 3-й (5 очок), "Брюгге" на дні, без набраних балів.