УКР РУС

Ліга Чемпіонів, група G. "Лестер" дебютує перемогою над "Брюгге", "Порту" розписав нічию з "Копенгагеном"

14 вересня 2016 Читать на русском

У 1 турі групового раунду Ліги чемпіонів "лисиці" досить несподівано розгромили бельгійців, а от "дракони" не зуміли набрати 3 очки.

Чемпіон Англії вдало розпочав свій єврокубковий шлях. Вже на 5 хвилині матчу "Лестер" вийшов уперед завдяки дальньому вкиданню з аута – забив Олбрайтон. Надалі "лисиці" мали перевагу в рахунку і могли грати в улюблений контратакувальний футбол. А феноменальний удар Мареза зі штрафного дозволив піти на перерву за комфортної переваги.

Друга 45-хвилинка пройшла під акомпонемент атак господарів, але "Лестер" вміло стримував цей натиск і час від часу відповідав своїми випадами. Після одного з таких захисники "Брюгге" збили Варді у власному штрафному, а Марез відмінним ударом з пенальті підвів підсумок сьогоднішнього протистояння.

У другому матчі цієї групи "Порту" на домашній арені приймав чемпіона Данії "Копенгаген". "Дракони" відкрили рахунок на початку зустрічі, коли Отавінью скористався помилкою ворожого захисту, обігрався з Сілвою і потужним ударом сколихнув сітку за спиною воротаря данської команди.

Гості відігралися вже по перерві зусиллями Корнеліуса, який дещо незграбно підпрацював м'яч, але все ж проштовхнув того повз Касільяса. Гості грали в меншості з 67 хвилини і в першу чергу прагнули зберегти такий результат. Їм вдалося вивезти з "Драгау" нічию, що можна сприймати як локальний успіх.

Ліга Чемпіонів. Група G, 1 тур

"Брюгге" – "Лестер" – 0:3

Голи: Олбрайтон, 5, Марез, 30, 61 (пен)

"Порту" – "Копенгаген" – 1:1

Голи: Отавінью, 13 – Корнеліус, 52

Вилучення: Грегуш, 67