УКР РУС

Ліга чемпіонів, Група F. "Легія" сенсаційно відібрала очки в "Реала", "Борусія" мінімально здолала "Спортінг"

2 листопада 2016 Читать на русском

У 4 турі групового раунду Ліги чемпіонів "вершкові" не зуміли перемогти у Варшаві, а "джмелі" втримали перемогу над гостями з Лісабону.

"Реал" розпочав матч якнайкраще. Не добігла до кінця ще перша хвилина поєдинку, як "вершкові" вже мали перевагу в рахунку. Бейл на підступах до штрафного майданчика "Легії" дочекався передачі від партнера та шикарним ударом у дотик вразив ближню дев'ятку. Маляж в ефектному стрибку намагався дістати м'яч, але завадити польоту сфери не зумів. Мадридці продовжували атакувати, створюючи момент за моментом, тому другий гол у ворота варшавської команди виглядав цілком логічно. Трапився він на 35 хвилині, коли Бензема з пасу Бейла завершив хорошу комбінацію.

Досить неочікувано "Легія" ще до перерви скоротила відставання зусиллями Оджіджа-Офо, який прекрасним ударом з лінії карної зони гостей забив у верхній кут воріт Наваса. Більше того, у другій 45-хвилинці поляки взагалі зрівняли рахунок – черговий результативний удар з дальньої відстані собі в актив записав Радовіч. А за 7 хвилин до закінчення основного часу Мулен втретє засмутив голкіпера "Реала" і "Легія" вийшла вперед. Зіркові гості дуже швидко відновили паритет, коли Ковачіч точно пробив після асисту п'яткою від Карвахаля, однак для четвертого голу мадридцям не вистачило часу.

"Борусія" також дуже активно розпочала матч проти "Спортінга", і на 12 хвилині закономірно відкрила рахунок – Рамос головою замкнув фланговий навіс Гінтера. Команди продовжили демонструвати відкритий футбол, тому моменти виникали біля обох воріт. У складі дортмундців могли відзначитися Шюррле, Пулісіц, Геррейро, а за гостей найкращий шанс під завісу матчу мав Руїс, але, вигравши верхову боротьбу, хавбек лісабонців не влучив у площину.

У підсумку "Борусія" набрала 10 очок і забезпечила собі вихід в плей-офф, а "Реал" через несподівану нічию має в активі лише 8 пунктів, тому теоретично ще може втратити своє місце в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Група F, 4 тур

"Легія" – "Реал" – 3:3

Голи: Оджіджа-Офо, 40, Радовіч, 58, Мулен, 83 – Бейл, 1, Бензема, 35, Ковачіч, 86

"Борусія" Д – "Спортінг" Л – 1:0

Голи: Рамос, 12