УКР РУС

Ліга Чемпіонів, група F. "Борусія" осоромила "Легію", "Реал" вирвав перемогу над "Спортінгом"

14 вересня 2016 Читать на русском

У 1 турі групового раунду Ліги чемпіонів "вершкові" на останніх секундах дотиснули "Спортінг", а "джмелі" дуже вдало з'їздили у Варшаву.

"Борусія" зняла всі питання про переможця матчу ще до перерви, забивши три "сухі" голи. У другий половині зустрічі воротар "Легії" продовжував витягувати м'ячі зі своєї сітки, нарікаючи на препогану гру в захисті.

Дортмундці відзначалися на будь-який смак. Посмішка не сходила з лиця Томаса Тухеля, приємно бачити, коли твоя команда настільки легко перемагає в Лізі Чемпіонів. А для поляків цей матч став жахіттям, адже вболівальники чекали не такого результату після більш ніж 20 років очікування найпрестижнішого турніру Європи.

Матч на "Сантьягу Бернабеу" тримав інтригу до останніх секунд. Після того, як в дебюті другого тайму Сезар скористався серією рекошетів і вивів "Спортінг" вперед, здавалося, що "Реал" нарешті прокинеться. Адже перша половина зустрічі у виконанні вершкових не могла сподобатися нікому.

"Вершкові" атакували, але забити ніяк не вдавалось. І коли вже всі повірили, що лісабонці можуть створити сенсацію і вивезти з Мадрида перемогу, "Реал" нарешті пробив Руя Патрісіу. Зробив це Кріштіану Роналду зі штрафного. Протягом всього матчу лідер "вершкових" не міг ідеально виконати стандарт, однак у найвідповідальніший момент зумів покласти "цукерочку".

Господарі кинулися добивати суперника і це їм вдалося у додатковий час – вирішальний гол на рахунку Морати. У підсумку підопічні Зідана набрали 3 очки, а як вони це зробили, дуже скоро всі забудуть.

Ліга Чемпіонів. Група F, 1 тур

"Легія" – "Борусія" – 0:6 ВІДЕО

Голи: Гьотце, 7,Папастатопулос, 16, Бартра, 17, Геррейро, 51, Кастро, 76, Обамеянг, 87

"Реал" – "Спортінг" – 2:1 ВІДЕО

Голи: Роналду, 89, Мората, 90+5 – Сезар, 48