УКР РУС

Ліга чемпіонів, група Е. "Тоттенхем" переграв ЦСКА, "Байєр" втратив перемогу на останніх секундах матчу

27 вересня 2016 Читать на русском

В рамках 2 туру групи Е перемогу здобув лондонський "Тоттенхем", а "Байєр" зіграв внічию, пропустивши гол наприкінці матчу.

"Тоттенхем" вирушав до Москви не в оптимальному складі. Так, через травму поза заявкою опинився Кейн, тому на вістрі атаки "шпор" бігав Янсен. Також до Росії через ту саму причину не поїхав крайній захисник Роуз. Леонід Слуцький в свою чергу не міг розраховувати на Алана Дзагоєва.

Перший тайм відбувався на зустрічних курсах. На 31 хвилині "армійці" втратили чудову нагоду вийти вперед, але Тошич не влучив у площину воріт з хорошої позиції. Посеред другого тайму кореєць Хин Мін Сон продовжив "блискучу" серію Ігоря Акінфеєва, реалізувавши вихід віч-на-віч. На останніх хвилинах матчу ЦСКА міг вирвати очко, але Траоре не дотягнувся до м’яча після передачі Маріо Фернандеса.

"Монако" напередодні зустрічі в ЛЧ втратив Фалькао. Нагадаємо, що в матчі проти "Ніцци" колумбієць зітнувся головами з Кардінале, отримавши прикру травму. Можливо, відсутність "Ель Тігре" завадила "монегаскам" взяти після двох турів солодкі шість очок. Першими забили "аптекарі" – відзначився Чічаріто, який зовсім нещодавно оформив в Бундеслізі хет-трик. Після "свого" голу Роджер Шмідт замінив мексиканця на Баумгартлінгера, однак укріплення захисту не дало результату: чи не на останній хвилині поляк Глік подарував французам нічию – 1:1! Леверкузенці знову не втримують перемогу...

"Монако" набирає 4 очки; в "Тоттенхема" після перемоги їх налічується три; у "Баєйра" їх поки два, в ЦСКА – одне.

Ліга чемпіонів. Група Е, 2 тур

"Монако" – "Байєр" – 1:1

Голи: Чічаріто, 73 – Глік, 90+4

ЦСКА, Москва – "Тоттенхем" – 0:1

Голи: Хин Мін Сон, 71