УКР РУС

Ліга чемпіонів, група Е. "Байєр" не подужав "Тоттенхем", "Монако" не переграло ЦСКА, але Акінфєєв знову пропустив

18 жовтня 2016 Читать на русском

У 3 турі ЛЧ "аптекарі" не впоралися з "Тоттенхемом" (0:0), а ЦСКА не втримав перемогу проти "Монако" (1:1).

"Шпори" не могли розраховувати на бомбардира Харрі Кейна, який заліковує травму. На щастя для "Тотенхема", останнім часом не на жарт розігрався кореєць Сон.

Перший серйозний момент створили гості – на 27 хвилині Деле Аллі не влучив головою в площину воріт. Через десять хвилин лондонці протягом кількох секунд не реалізували два моменти. Спочатку постріл Аллі в підкаті заблокував Топрак, а удар Янсена відбив Лено.

На старті другого тайму "аптекарі" зобов’язані були відкривати рахунок. Здавалося, м’яч після удару Чічаріто таки залетів до сітки воріт, але електронна система показала, що сфера повністю не перетнула лінію воріт. Через трохи мексиканець знову був близький до голу, але м’яч після його потужного удару влучив в голову Роузу. На останніх хвилинах зустрічі вже Кіслінг змарнував хороший момент, не зумівши з кількох метрів засмутити Льоріса. Отож, "Тоттенхем" здобуває 4 бали, лишаючись на другому місці. В "Байєра" – три пункти.

Московський ЦСКА, аби продовжити боротьбу за вихід до плей-офу Ліги чемпіонів, мусив здобувати очки в домашньому матчі проти "Монако". На 34 хвилині Зоран Тошіч потужно пробив в дальній кут. Воротар "монегасків" Субашич парирував постріл серба, але м’яч відскочив на ногу Траоре – 1:0. Коли до завершення зустрічі лишалися лічені хвилини, Бернарду Сілва добив м’яча в сітку після сейву Акінфєєва. Ігор пропускає в сороковому матчі Ліги чемпіонів поспіль. ЦСКА здобуває підсумкові два бали, перебуваючи на останньому місці. В наступному турі ЛЧ "коні" зіграють у Франції.

Ліга чемпіонів. Група Е, 3 тур

ЦСКА (М) – "Монако" – 1:1

Голи: Траоре, 34 – Сілва, 87

"Байєр" – "Тоттенхем" – 0:0