УКР РУС

Ліга чемпіонів, група Е. ЦСКА вдався камбек проти "Байєра", "Монако" переміг "Тоттенхем"

14 вересня 2016 Читать на русском

У 1 турі Ліги чемпіонів "Монако" на виїзді переміг "Тоттенхем" -2:1, а "Байєр" не подужав ЦСКА - 2:2.

Матч у Леверкузені розпочався для "аптекарів", які грали без травмованого Каріма Белларабі, краще не придумаєш. Підопічні Шмідта вже на 9 хвилині "розмочили" рахунок – гол в активі екс-киянина Мехмеді. "Армійці" хоч і апелювали до арбітра, вказуючи тому, що місце мав офсайд, однак "мен ін блек" свого рішення не відмінив. Через кілька хвилин розкішний удар вдався Чалханоглу – 2:0! Відразу ж "Байєр" міг довести рахунок до розгромного, але надійно діяв Ігор Акінфєєв. За вісім хвилин до свистка на перерву Алан Дзагоєв вміло продерся крізь редути гостей, сквитавши один м’яч. Не минуло й двох хвилин після взяття воріт, як Траоре віддав асист на ще одного колишнього динамівця - Єрьоменка, і Роман влучив поміж ніг Лено – 2:2. Загалом, Єрьоменко провів матч на дуже пристойному рівні. "Аптекарі" зніяковіли, допускаючи дитячі помилки у передачах. На щастя для господарів, наприкінці першого тайму московські "коні" не зуміли скористатися їхніми помилками.

У перерві Шмідт, почухавши голову, провів дві заміни: замість Чічаріто вийшов суперджокер Пох'янпало, а замість Чалханоглу з’явився Арангіс. Однак глядачі більше голів вже не побачили, хоча по кілька гострих моментів мали обидва клуби.

Лондонський поєдинок теж виявився результативним. Клуби з АПЛ не вперше розчаровують своїх вболівальників у Лізі чемпіонів. Вже до 31 хвилини монегаски вигравали у два голи. Спочатку технічний Сілва класно пройшов флангом та пробив у дальній кут, а згодом Лемар потужно пальнув під поперечину. На останніх хвилинах першого тайму Алдервейрелд після точної подачі Ламели один гол сквитав.

Як і у Леверкузені, в другому таймі голів не трапилося, незважаючи на перевагу "шпор".

Ліга чемпіонів. Група Е, 1 тур

"Тоттенхем" – "Монако" – 1:2

Голи: Алдервейрелд, 50 – Бернарду Сілва, 16, Лемар,31

"Байєр" – ЦСКА – 2:2

Голи: Мехмеді, 9, Чалханоглу, 15 – Дзагоєв, 37, Єрьоменко,39