УКР РУС

Ліга чемпіонів, Група D. "Баварія" сенсаційно поступилася "Ростову"

23 листопада 2016 Читать на русском

У 5 турі групового раунду Ліги чемпіонів мюнхенці несподівано програли росіянам (3:2).

Питання про двох учасників плей-офф від квартету D було знято давно. Останні тури мали лише визначити, хто потрапить у Лігу Європи, а хто залишиться без євровесни. В Ростові Карло Анчелотті дав відпочити деяким основним виконавцям, тому шанси російської команди перед матчем дещо зросли.

Початок гри прогнозовано пройшов під диктовку "Баварії", однак зламати оборону суперника мюнхенцям ніяк не вдавалося. На 35 хвилині гості все ж відкрили рахунок у матчі. Санчес увірвався в штрафний майданчик "Ростова" і з гострого кута пробив по воротах. Джанаєв парирував удар португальця, але на підбиранні вкрай невдало зіграв Навас, який ідеально викотив м'яч Кості у вільну зону. Дуглас забив, але через 10 хвилин став вже антигероєм у складі "Баварії". Бразилець в центрі поля обрізав свою команду неточним пасом на Боатенга, після чого Полоз на пару з Азмуном організували гол у відповідь.

Провали німецької оборони продовжилися й у другому таймі. Відразу по перерві Боатенг "привіз" необов'язковий пенальті, який реалізував Полоз, розвівши м'яч та Ульрайха по різних кутах. До честі мюнхенців, вони дуже швидко зрівняли рахунок, коли Рібері віддав прекрасний розрізний пас на Берната, а іспанец "увігнав" сферу в ближню "дев'ятку" російських воріт.

"Ростов" не хотів миритися з нічиєю, і зусилля господарів не пройшли дарма. На 67 хвилині Нобоа зі штрафного класно перекинув стінку та вдруге у матчі вивів "жовтих" вперед. Карло Анчелотті відреагував на такий розвиток подій, випустивши на поле Мюллєра, який пізніше змарнував хороший шанс.

"Ростов" вистояв до кінця зустрічі та набрав сенсаційні 3 очки, які значно покращують шанси команди на третє місце в групі, а "Баварія" вже сьогодні може втратити будь-яку можливість підсумкового лідерства квартету.

Ліга чемпіонів. Група D, 5 тур

"Ростов" – "Баварія" – 3:2

Голи: Азмун, 44, Полоз, 49 (пен), Нобоа, 67 – Коста, 35, Бернат, 52