УКР РУС

Ліга чемпіонів: Барселона обіграла Спортінг завдяки автоголу, Ювентус здолав Олімпіакос

27 вересня 2017 Читать на русском

Барселона та Ювентус обіграли своїх суперників у матчах 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, підтвердивши, що вони є головними претендентами на вихід із групи.

Барселона у важкому матчі здолала Спортінг завдяки курйозному автоголу Коатеса. Мессі виконав штрафний удар, а Суарес головою пробив в свого співвітчизника, від якого м'яч залетів у сітку воріт. Відзначимо, що лісабонці діяли досить жорстко та награли аж на 6 жовтих карток. Цікавий і той факт, що у двох останніх матчах Барселони проти Жирони та Спортінга, її суперники тричі відзначались автоголами.

Дуже непросто завоював свої три очки і Ювентус, який зумів відкрити рахунок в матчі з Олімпіакосм аж на 69-й хвилині завдяки голу Ігуаїна. А доволі курйозну крапку в матчі поставив Манджукіч. Захисник грецької команди виносив м'яч з лінії воріт та поцілив хорвату в голову, від якої сфера залетіла у сітку.

Барселона набрала 6 очок та одноосібно лідирує у групі D. Спортінг та Ювентус мають на своєму рахунку по 3 пункти, а Олімпіакос після двох поразок поспіль замикає таблицю.

Ліга чемпіонів. Група D, 2 тур

Спортінг – Барселона – 0:1

Автогол: Коатес, 49

Ювентус – Олімпіакос – 2:0

Гол: Ігуаїн, 69, Манджукіч, 80