УКР РУС

Ліга чемпіонів, група А: Манчестер Юнайтед розгромив Базель, ЦСКА здобув вольову перемогу над Бенфікою

12 вересня 2017 Читать на русском

У першому турі групового етапу Ліги чемпіонів "дияволи" вдома без проблем перемогли швейцарських гостей (3:0), а московські "армійці" несподівано відсвяткували успіх у Португалії (1:2).

Першою важливою подією манчестерського матчу стала травма новоспеченого капітана Погба, однак його заміна навіть принесла користь господарям. На 35 хвилині Янг класно навісив у штрафний майданчик на голову Феллаїні, який якраз вийшов на поле замість француза, і "бельгійський кущ" не схибив.

Відразу по перерві Манчестер Юнайтед у схожому стилі подвоїв перевагу. Блінд зі свого флангу виконав відмінну подачу на дальню стійку, звідки Лукаку вдруге відправив м'яч у ворота Базеля. Довершив справу на 84 хвилині Решфорд. Таким чином, "дияволи" вдало повернулися в Лігу чемпіонів, а Моурінью покращив свою невдалу статистику проти чемпіона Швейцарії.

У паралельному матчі ЦСКА досить несподівано набрав 3 очки в Лісабоні. Сеферовіч відкрив рахунок після прострілу з лівої бровки, але у росіян вистачило сил на камбек. Спершу Вітінью вирівняв ситуацію з пенальті, призначеного за гру рукою від Алмейди, а через 8 хвилин Жамалетдінов приніс "коням" перемогу.

Ліга чемпіонів, 1 тур. Група А

Манчестер Юнайтед – Базель – 3:0

Голи: Феллаїні, 35, Лукаку, 53, Решфорд, 84

Бенфіка – ЦСКА – 1:2

Голи: Сеферович, 50 – Вітінью, 63 (пен), Жамалетдінов, 71

Погба травмувався в матчі проти Базеля, на який він вивів Манчестер Юнайтед з капітанською пов'язкою