УКР РУС

Ліга чемпіонів, група А. "Арсенал" з легкістю розгромив "Лудогорець", ПСЖ не без проблем розібрався з "Базелем"

19 жовтня 2016 Читать на русском

У 3 турі групового раунду Ліги чемпіонів "каноніри" розім'ялися на болгарах, а парижани відчули серйозний супротив від гостей зі Швейцарії.

Фаворити групи А готувалися до чергових перемог, які би принесли командам майже гарантовані перепустки в плей-офф. Оскільки сьогодні "Арсенал" та ПСЖ приймали суперників на власних стадіонах, то в підсумковому успіху грандів майже не було сумніву.

На "Емірейтс" "Лудогорець" з перших хвилин зіткнувся з посиленим натиском від "канонірів". Оборона чемпіона Болгарії вперше дала збій на 12 хвилині. Санчес вбіг з м'ячем у штрафний майданчик суперника і, витримавши паузу, чудовим ударом вразив дальній верхній кут воріт Стоянова. Під час другого голу підопічних Арсена Венгера теж не обійшлося без помилки болгарського голкіпера. Волкот класно пробив з-за меж карної зони, але Стоянов мав усі шанси парирувати цей постріл.

Ще за мінімального відставання Вандерсон міг засмутити опонентів, однак змарнував найкращий момент в атаці "Лудогорця". Не встигли вболівальники повернутися на трибуни після перерви, як Окслейд-Чемберлен довів рахунок до розгромного, а Озіл реалізував вихід сам на сам і змусив гостей вчетверте виносити м'яч із власних воріт. Цього німця здалося мало, тому він відвантажив супернику ще два голи.

У паралельному матчі "Базель" досить несподівано зі стартових хвилин побіг в атаку. Ланг влучив у поперечину після скидки Б'ярнасона, а Думбія прорвався повз захист ПСЖ і мав справжній гольовий момент – не вистачило удачі. Гра була досить рівною і першими забивати могли як одні, так і інші. Більше пощастило французам. Ді Марія опинився в потрібному місці і потужним ударом сколихнув сітку за спиною Вацліка. Дуже схожий гол у другому таймі забив Моура, знявши питання про переможця поєдинку.

Після трьох турів лідерами квартету А з 7 очками залишаються "Арсенал" та ПСЖ, а "Лудогорець" і "Базель" обмежилися лише одним пунктом.

Ліга Чемпіонів. Група А, 3 тур

"Арсенал" – "Лудогорець" – 6:0

Голи: Санчес, 12, Волкот, 42, Окслейд-Чемберлен, 47, Озіл, 56, 83, 87

ПСЖ – "Базель" – 3:0

Голи: Ді Марія, 40, Моура, 62, Кавані, 90+3 (пен)