УКР РУС

Ліга чемпіонів. Група А. "Арсенал" та ПСЖ влаштували перестрілку, "Лудогорець" і "Базель" голів не забивали

23 листопада 2016 Читать на русском

Відбулися 2 матчі 5-го туру Ліги чемпіонів у групі А.

"Арсенал" на "Емірейтс" приймав ПСЖ. Відкрили рахунок саме гості, Кавані вдало відгукнувся на передачу Матюйді на 18 хвилині. Вже перед перервою "каноніри" заробили право на виконання пенальті. До позначки підійшов Олів'є Жиру та впевнено переграв голкіпера і зрівняв рахунок.

У другому таймі гості знову виглядали краще. Лукас відважився на удар зі штрафного, однак м'яч влучив у поперечину, Оспіна не зміг би врятувати. Через декілька хвилин "Арсенал" вийшов вперед, курйозний гол у свої ворота забив Марко Верратті. Через деякий час Лукас все ж досягнув своєї мети. Після розіграшу кутового бразилець вдало пробив головою і після рикошету від Івобі м'яч влетів у сітку лондонців.

В іншому матчі "Лудогорець" та "Базель" зіграли внічию. Команди дуже активно розпочали поєдинок, однак забити так і не змогли. У компенсований час на поле вийшов українець Ігор Пластун, який не встиг відзначитися результативними діями за такий короткий термін.

Після цього поєдинку "Арсенал" та ПСЖ мають у своєму активі по 11 очок, однак саме парижани посідають першу сходинку завдяки кращій різниці голів. "Базель" залишився на 3-й позиції, хоча має з "Лудогорцем" однакову кількість очок, тому путівка у Лігу Європи визначиться в останньому турі.

Ліга чемпіонів. Група А, 5 тур

"Арсенал" – ПСЖ – 2:2

Голи: Жиру, 45+1 (пенальті), Верратті, 60 (автогол)Кавані, 18, Івобі, 77 (автогол).

"Лудогорець" – "Базель" – 0:0