УКР РУС

Ліга чемпіонів. 6 тур. Анонс матчів середи

7 грудня 2011 Читать на русском

Сьогодні визначаться власники ще чотирьох путівок в 1/8 фіналу.

"Наполі" готується до історичного поєдинку проти "Віляреала". У випадку перемоги, неаполітанська команда гарантує собі вихід до 1/8 фінала Кубку чемпіонів із другої сходинки групи A. Востаннє таке досягнення вдавалося адзуррі 20 років тому ще під час ери Дієго Марадони.

Втім, "Вільярреал" здаватися без бою намірів не має. Попри те, що команда Гаррідо вже втратила шанси навіть на вихід до Ліги Європи, перед власними вболівальниками "субмарина" спробує гримнути дверима у престижному турнірі.

Ще один претендент на вихід до плей-офф - "Манчестер Сіті" зіграє проти "Баварії". Зазначимо, що у випадку рівності очок у неаполітанської та манчестерської команд до 1/8 фіналу пройдуть підопічні Вальтера Маццарі.

Усі шанси вперше за останні шість років залишити престижний турнір на груповій стадії має "Манчестер Юнайтед". У матчі проти "Базеля" команду Фергюсона влаштує нічия, а от у випадку перемоги швейцарців манкуніанці попрощаються із Лігою чемпіонів. У ще одному матчі квартету С "Бенфіка" приймає "Оцелул". Португальці вже гарантували собі вихід із групи, тепер же мають чудову нагоду оформити першу позицію.

Міланський "Інтер", що стартував у турнірі із домашньої поразки "Трабзонспору", уже гарантував собі прохід до плей-офф на правах найсильнішої команди квартету B. Саме у матчі проти невмотивованих нероадзурі московський ЦСКА спробує здобути другу сходинку у групі. Зрештою, доля другої позиції скоріш за все вирішуватиметься у Франції, де зіграють між собою "Лілль" та "Трабзонспор".

У групі D все ще має теоретичні шанси на прохід до плей-офф "Ліон". Хоча, у випадку нічиєї в Амстердамі, французів від вильоту до Ліги Європи не врятує вже ніщо.