УКР РУС

Ліга чемпіонів, 5 тур: "Севілью" Коноплянки розгромили, ПСЖ познущався над "Мальме"

25 листопада 2015 Читать на русском

У матчах 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів у групах А та D ПСЖ здолав "Мальме", "Севілья" розгромно поступилася "Борусії", а "Ювентус" мінімально переграв "Ман Сіті".

У групі А, де виступає "Шахтар", ПСЖ зі Златаном Ібрагімовічем завітав у гості до колись рідної команди шведа. Однак, ніякого співчуття до "Мальме" парижани не проявили. П’ять забитих голів без відповіді – такий результат вояжу підопічних Лорана Блана до Швеції. До слова, дублем відзначився Ді Марія. Що цікаво, Розенберг у другому таймі не реалізував пенальті.

Отже, лідером квартету А залишається "Реал" зі своїми 13 очками. ПСЖ – друга команда, 10 пунктів. Обидві команди уже оформили свій вихід у плей-офф. За третє місце боротимуться "Шахтар" та "Мальме" - у кожного з колективів по 3 залікових пунктів.

"Севілья" розгромно поступилася менхенгладбахській "Борусії". Щоправда, голи у останній десятихвилинці дещо покращили загальний результат. Команда нашого Євгена Коноплянки втратила усі шанси на продовження боротьби у Лізі чемпіонів, але ще має математичний шанс зачепитися за третє місце. Для цього потрібно обіграти "Ювентус" у останньому турі. До речі, українець проти німців зіграв повний матч.

У іншому матчі цієї групи "Ювентус" приймав "Ман Сіті". Цей матч мав усі шанси стати центральним цього дня, однак все, на що спромоглись команди, це один гол та посередня гра протягом обох таймів. У підсумку, "Юве" та "Сіті" оформили путівки у весняну частину Ліги чемпіонів. У них 11 та 9 пунктів відповідно. "Борусія" - третя з 5 балами. У активі "Севільї" лише 3 очки. 

Група А

"Мальме" - ПСЖ - 0:5 (0:2)

Голи: Рабйо, 4, Ді Марія, 14, 68, Ібрагімовіч, 50, Лукас, 82

Нереалізований пенальті: Розенберг, 61 (М)

Група D

"Борусія" (М) - "Севілья" - 4:2 (1:0)

Голи: Штіндль, 29, 82, Джонсон, 68, Рафаель, 78 - Вітоло, 82, Банега, 90+1 (пен)

"Ювентус" - "Ман Сіті" - 1:0 (1:0)

Гол: Манджукіч, 18