УКР РУС

Ліга чемпіонів, 5 тур: Коста долучився до звитяги "Баварії", "Арсенал" і "Челсі" перемогли

24 листопада 2015 Читать на русском

У 5 турі групового етапу Ліги чемпіонів "Баварія" каменя на камені не залишили від "Олімпіакоса", "Арсенал" впевнено переграв загребське "Динамо", а "Маккабі" очікувано поступився "Челсі".

Матч суперників київського "Динамо" запам'ятався далеко не найвидовищнішою грою зі сторони господарів, які безнадійно поступилися гостям із Лондона. Успіх підопічним Моурінью принесли Кехілл, Вілліан, Оскар і Баба. Відзначимо, що екс-"гірник" знову відзначився із штрафного, які у цьому сезоні півзахисник лондонців "лускає наче насіння".

Таким чином, "Челсі" ділить першу сходинку із "Порту" (в обох по 10 пунктів), який своєю чергою поступився київському "Динамо" (детальніше про матч - тут), "Маккабі" замикає групу G із нулем очок в активі. 

У групі F "Арсенал" завдяки перемозі над заґребським "Динамо" зберіг непогані шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Однак "канонірам" в останньому турі слід обов'язково перемагати "Олімпіакос". Наочний приклад як це робити продемонструвала "Баварія", яка без проблем розібралась із піренейцями. Цікаво, що побиття греків розпочав наш старий знайомий Дуглас Коста, а Ар'єн Роббен в чергове у свої кар'єрі зазнав травми, провівши на полі лише 33 хвилини.

Як наслідок, підопічні Гвардіоли (12 очок) очолюють квартет F, "Олімпіакос" надалі другий - 9 пунктів, в лондонців які йдуть на третій сходинці  в очковому еквіваленті на одну перемогу менше, ніж у вищезгаданих піренейців. Відвертий аутсайдер групи заґребське "Динамо"  із єдиною вікторією в активі.

Група G

"Маккабі" (Т-А) - "Челсі" - 0:4

Голи: Кехілл, 21, Вілліан, 73, Оскар, 77, Баба, 90+1

Вилучення: Бен Хаїм ("Маккабі"), 56, пряма червона

Група F

"Баварія" - "Олімпіакос" - 4:0

Голи: Коста, 8, Лєвандовскі, 16, Мюллєр, 20, Коман, 70

Вилучення: Бадштубер ("Баварія"), 53, пряма червона

"Арсенал" - "Динамо" Заґреб - 3:0

Голи: Озіл, 29, Санчес, 33, 69