УКР РУС

Ліга чемпіонів. 3 тур. Анонс матчів вівторка

18 жовтня 2011 Читать на русском

Найсильніша "Баварія" за всю історію клубу. Компліменти футбольних експертів мають під собою більш ніж міцне підгрунтя.

ГРУПА А

На старті нового сезону команда Юпа Хейнкеса виграла одинадцятть із тринадцяти матчів із вражаючою різницею м’ячів -  39 - 1. Лакмусовим папірцем для "Баварії" повинен стати матч третього туру групової стадії Ліги чемпіонів - у вівторок мюнхенцям грати на арені "Сан-Паулу". Місцевий "Наполі" уже встиг зняти у чемпіонаті скальпи із обох міланських грандів і саме "блакитні" - головні конкуренти "Баварії" в боротьбі за першу сходинку у групі "А".

Тим не менше букмекери віддають доволі суттєву перевагу гостям. В разі звитяги в Італії "Баварія" фактично гарантує собі вихід у плей-оф. Вірять експерти і у тріумф "Манчсетер Сіті". "Вільяреал" у цій парі відвертий аутсайдер.

ГРУПА В

На гарячий прийом на "Лужніках" у вівторок можуть не розраховувати лідери групи "B" - турецький "Трабзонспор". Одній із сенсацій турніру доведеться грати за температури близько нуля градусів. Єдине, що тішить турків - переповнений лазарет суперника - московського ЦСКА. Здобути свою першу перемогу на груповій стадії "армійці" спробують без Акінфєєва, Гонсалеса, Хонди і Нецида.

На відміну від московьского матчу, який розпочнеться о сьомій вечора, "Лілль" та "Інтер" підуть у бій традиційно, о 21:45.

ГРУПА С

Незвичну позицію у своїй групі посідає один із претендентів на титул "Манчестер Юнайтед". Команда сера Алекса Фергюсона "відкатала" дві нічиї, при чому остання, в матчі із "Базалем", викликала чимало критики на адресу "червоних дияволів".

Відбілити репутацію англійський гранд має нагоду у Бухаресті. Тим паче, що на перемогу дебютанта турніру "Оцелула" букмекери дають щедрий коефіцієнт - 15.

У Базелі між собою зустрінуться лідери квартету "С". Місцевий клуб, приймаючи "Бенфіку", спробує покращити статистику у протистояннях із португальськими командами, у яких досі вигравав лише раз.

ГРУПА D

Як облуплених один одного знають суперники третього туру у групі "D", адже жереб зводить "Реал" та "Ліон" разом уже в третьому розіграші поспіль. Щоправда, у попередніх випадках - уже на стадії плей-оф. В чотирьох матчах команди здобули по перемозі і двічі підписали мир.

Та якщо вірити букмекерам, вперед в статистичному протистоянні у вівторок неодмінно вийде "Реал". До того ж на рідному "Сантьяго Бернабеу" "Королівський клуб" у поточному сезоні забиває не менше трьох голів.

Перші очки на груповій стадії спробує у Загребі взяти місцеве "Динамо". Суперник господаря "Максіміра" - амстердамський "Аякс".