УКР РУС

Ліга чемпіонів, 2-й тур, анонс матчів вівторка: Зінченко у битві суперників Шахтаря та, можливо, останній шанс Моурінью

2 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів першого дня 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів 2018/19.

Хоффенхайм – Манчестер Сіті

19:55, Зінсгайм, стадіон Райн-Неккар-Арена. Пряма трансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24".

Скромне німецьке містечко Зінсгайм вперше у своїй історії приймає матч Ліги чемпіонів. В гості до команди 31-річного генія Юліана Нагельсманна приїхав чинний чемпіон Англії Манчестер Сіті. Зіркові підопічні Хосепа Гвардіоли вийдуть на поле Райн-Неккар-Арени у статусі аутсайдера квартету F. "Містяни" на старті групового етапу доволі сенсаційно поступились вдома Ліону з рахунком 1:2. До турнірних проблем британського гранда додались ще й серйозні кадрові втрати – гру пропустять два ліві захисники Менді та Делф. Відтак, черговий шанс проявити себе в основному складі може отримати українець Олександр Зінченко.

Ліон – Шахтар: анонс матчу Ліги чемпіонів

Хоффенхайм у першому турі здобув позитивний результат у Харкові, розписавши нічию з Шахтарем. Однак виступи "селян" у Бундеслізі не надто обнадіюють фанатів команди. Підопічні Нагельсманна перед матчем з чемпіоном АПЛ поступились Лейпцигу та посідають 11 місце у турнірній таблиці.

Ювентус – Янг Бойз

19:55, Турин, стадіон Ювентус Стедіум . Пряма трансляція на каналі OLL.TV, онлайн-трансляція на "Футбол 24".

"Стара синьйора" проекзаменує на власному полі аутсайдера групи H. Янг Бойз, стартувавши у Лізі чемпіонів із домашньої поразки від Манчестер Юнайтед (0:3), дав чітко зрозуміти, що виконуватиме роль постачальника очок для грандів. Незважаючи на впевнене лідерство у чемпіонаті Швейцарії, команда Херардо Сеоане має мізерні шанси, щоб здобути бодай один бал на Апеннінах.

Незвичне обличчя Роналду – ключовий фактор для перемоги Ювентуса над Наполі і завоювання Європи

Ювентус підходить до матчу у божевільній формі, здобувши 8 перемог поспіль у всіх турнірах. У крайньому турі Серії А підопічні Аллегрі розбили прямого конкурента за чемпіонство Наполі. Таким чином, фанати туринського суперклубу перед грою з Янг Бойз можуть бути засмучені лише відсутністю свого нового кумира Кріштіану Роналду. У переможному матчі Юве проти Валенсії на Местальї португалець отримав червону картку за неспортивну поведінку та змушений відсидіти дискваліфікацію.

Манчестер Юнайтед – Валенсія

22:00, Манчестер, стадіон Олд Траффорд. Пряма трансляція на каналі "Футбол 2", онлайн-трансляція на "Футбол 24".

На "Театрі мрій" відбудеться один з центральних матчів дня. Манчестер Юнайтед після серії невдач в АПЛ чекає міцний горішок у вигляді амбіційної Валенсії Марселіно. Перед грою особлива увага прикута до наставника "червоних дияволів" Жозе Моурінью, який перебуває на грані звільнення. Манкуніанці демонструють жалюгдіні результати на внутрішній арені, поступившись, зокрема, Вест Хему Андрія Ярмоленка.

Крім цього, між португальським фахівцем та його підопічними виникли серйозні розбіжності. Погба, Санчес та ще декілька гравців МЮ начебто погрожують керівництву відходом з клубу, якщо "особливий" залишиться головним тренером.

Валенсія також переживає не найкращі часи. Лише на вихідних "кажани" перервали серію із чотирьох матчів без перемог у чемпіонаті Іспанії, обігравши Реал Сосьєдад (0:1). Однак на відміну від Моурінью, який не може розраховувати на Ерреру, Лінгарда, Рохо та Янга, ентренадор іспанської команди Марселіно Тораль не має кадрових проблем.

Баварія – Аякс

22:00, Мюнхен, стадіон Альянц Арена. Онлайн-трансляція на "Футбол 24".

Мюнхенський гранд, який стартував у Лізі чемпіонів з виїзної перемоги над Бенфікою (2:0), спіткала чорна смуга. Нічия з Лейпцигом та поразка від Герти акурат перед матчем з Аяксом позбавила команду Ніко Ковача лідерства у Бундеслізі. Дортмундська Борусія миттєво скористалась останніми невдачами Баварії та випередила чинних чемпіонів Німеччини у турнірній таблиці. Вистачає у мюнхенців і проблем з кадрами – Рафінья, Толіссо та Коман пропустять матч через травми.

Аякс наразі випереджає Баварію у групі E за додатковими показникими. Кривдники Динамо у 1-му турі розгромили АЕК на власному полі (3:0). Перед вояжем у Німеччину команда Еріка тен Хага також забезпечила собі хороший настрій, обігравши Сіттард (2:0) у чемпіонаті Нідерландів.

АЕК – Бенфіка

22:00, Афіни, стадіон Олімпійський. Онлайн-трансляція на "Футбол 24".

У Греції зійдуться команди, які, швидше за все, боротимуться за третю сходинку групи E. АЕК та Бенфіка програли свої дебютні матчі, продемонструвавши значно нижчий рівень футболу, ніж вже згадані Баварія і Аякс.

Бенфіка спробує перервати в Афінах свою жалюгідну серію у Лізі чемпіонів. "Орли" не перемагають на груповому етапі з сезону 2016/17. У минулому розіграші вони не здобули жодного тріумфу та забили лише один гол, а цьогоріч розпочали свої виступи із сухої поразки від Баварії. Цікаво, що востаннє Бенфіка перемагала на виїзді у найпрестижнішому клубному турнірі Європи восени 2016 року, коли виявилась сильнішою за Динамо (2:0).

Команда Дмитра Чигринського, який навряд чи потрапить у старт після травми, ще не програвала вдома у нинішньому сезоні. Однак сподіватись на продовження приємної серії грекам доведеться без таких виконавців як Бойє, Лівая, Лопеш та Алеф, які потрапили в лазарет. Натомість Бенфіці через пошкодження не допоможуть Ебуехі, Габрієль, Жардел, Феліш та Кровіновіч.

ЦСКА – Реал Мадрид

22:00, Москва, ЗЕБ Арена. Онлайн-трансляція на "Футбол 24".

Чинний володар кубка Ліги чемпіонів приїхав у Москву в статусі лідера групи G. Підопічні Лопетегі розпочали захист титулу із розгромної перемоги над Ромою (3:0), тоді як ЦСКА розписав результативну нічию з Вікторією (2:2).

Попри доволі успішний старт нової ери без Кріштіану Роналду результати "вершкових" різко пішли на спад. Реал здобув лише одну перемогу у трьох останніх матчах Прімери. Спочатку "королі" ганебно поступились на Рамон Санчес Пісхуан Севільї (0:3), а перед зустріччю з ЦСКА не зуміли обіграти Атлетіко на Сантьяго Бернабеу (0:0). Мадридське видання AS вже припускає, що якби не провали Барселони, то Флорентіно Перес міг би реально замислитись над звільненням Лопетегі.

Наставник Реала вирішив надати відпочинок Серхіо Рамосу, який пропустить матч з ЦСКА. Крім цього, через травми мадридцям не допоможуть Марсело та Бейл, а Іско продовжує відновлюватись після операції з видалення апендициту.

Рома – Вікторія Плзень

22:00, Рим, Стадіо Олімпіко. Онлайн-трансляція на "Футбол 24".

Команда Ді Франческо приймає теоретично найслабший колектив квартету G на емоційному піднесенні після двох поспіль перемог у Серії А. Останньою жертвою "вовків" став принциповий суперник по дербі Лаціо, який отримав у власні ворота аж три м'ячі.

Тепер Рома прагне продовжити свою успішну серію у Лізі чемпіонів, де римлянам доведеться обходитись без своїх лідерів Пасторе та Де Россі. Обоє травмувались у матчі проти Лаціо. Особливо відчутною повинна стати для "вовків" втрата аргентинця, який став справжнім диригентом атак своєї команди. Дієго Перротті, який давненько перебуває в лазареті, також пропустить гру.

Вікторія також перебуває у чудовому гуморі перед римським матчем. Команда Павела Врби обіграла празьку Спарту та продовжує разом зі Славією очолювати турнірну таблицю чеської першості.