УКР РУС

Ліга чемпіонів, 2 тур, анонс матчів середи: Коноплянка у Москві, Барселона проти обезкровленого Тоттенхема

3 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс найцікавіших матчів середи у рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів 2018/19.

Локомотив – Шальке

19:55, Москва, РЖД Арена. Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 1".

Євген Коноплянка у Москві разом зі своїм Шальке протистоятиме чемпіону Росії Локомотиву. Минулих вихідних гельзенкірхенці нарешті здобули перші очки в нинішньому розіграші Бундесліги та покинули останню сходинку турнірної таблиці. Тепер же підопічні Доменіко Тедеско спробують здобути першу перемогу і в Лізі чемпіонів.

Ліон – Шахтар: трилер у матчі ЛЧ і нічия як поразка, клоунада в захисті, заявка Мораєса на збірну

Нинішній суперник цілком під силу німецькій команді. Локомотив після першого за багато років чемпіонства зараз суттєво лихоманить. У чемпіонаті підопічні Юрія Сьоміна посідають лише 7 місце, а в матчі 1 туру Ліги чемпіонів росіяни на виїзді практично без шансів поступились Галатасараю.

Євген Коноплянка після гольової передачі в матчі чемпіонату та високих оцінок німецьких ЗМІ має всі шанси знову вийти у стартовому складі своєї команди в матчі у Москві. Щоправда, Тедеско не зможе розраховувати на Харіта та Шопфа, у яких певні проблеми зі здоров'ям.

Цікаво, що у складі Локомотива на поле може вийти Бенедікт Хьоведес, який багато років був капітаном Шальке.

Борусія Дортмунд – Монако

22:00, Дортмунд, Сігнал Ідуна Парк.

Команди підходять до поєдинку з кардинально різними результатами та настроєм. Якщо Борусія минулих вихідних здійснила неймовірний камбек в матчі проти Байєра та завдяки осічці Баварії очолила таблицю чемпіонату Німеччини, то Монако після 8 турів Ліги 1 забив лише 8 голів, набрав 6 очок та перебуває у зоні вильоту.

Монако не може виграти 8 поєдинків поспіль, з них 7 – у чемпіонаті. Натомість підопічні Люсьєна Фавра ще не програвали в сезоні 2018/19. Крім того, дортмундці після 6 турів Бундесліги мають найкращу атаку в чемпіонаті – в активі Ройса та компанії вже 19 забитих голів.

Санчо, з яким Ярмоленко конкурував у Борусії Д, очолив рейтинг асистентів Європи – позаду навіть Мессі та Роналду

Це матч – відмінна можливість для Борусії Д взяти реванш у Монако за виліт у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів 2016/17. Нагадаємо, тоді перший матч між командами теж відбувся у Дортмунді, але поєдинок було перенесено на наступний день через вибух біля автобуса німецької команди. В підсумку Монако за сумою двох матчів здолав Борусію із загальним рахунком 6:3.

Тоттенхем – Барселона

22:00, Лондон, Вемблі. Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Напевне, найцікавіший поєдинок середи. Барселона в матчі проти обезкровленого Тоттенхема спробує зміцнити лідерство в групі B, тоді як лондонці будуть намагатись взяти перші очки в поточному розіграші Ліги чемпіонів.

Каталонці суттєво пригальмували у чемпіонаті Іспанії, втративши очки у трьох матчах поспіль. Барселона досі лідирує лише завдяки такій же не найкращій формі Реала, який також втрачає очки. У ЗМІ вже з'явились чутки про можливий відхід Ернесто Вальверде з посади керманича каталонців.

Анрі може замінити Вальверде біля керма Барселони, – агент ФІФА

Що стосується Тоттенхема, то лондонці вже традиційно для останніх років входять до групи лідерів чемпіонату Англії. Підопічні Почеттіно посідають 4 місце в АПЛ, набравши 15 очок. У лідера Ман Сіті – 19.

У обох команд є втрати – Барселоні точно не допоможуть Умтіті, Малком та Серхі Роберто, а Тоттенхем змушений обійтися одразу без кількох ключових виконавців. Маурісіо Почеттіно не зможе розраховувати на Деле Аллі, Крістіана Еріксена, Муссу Дембеле, Яна Вертонгена та Сержа Ор'є. Крім того, місце у воротах знову може зайняти номінально третій голкіпер команди Пауло Гаццаніга.

Тим не менше, лідер команди Харрі Кейн налаштований дати бій Мессі та компанії. Цікаво, що у минулому сезоні Тоттенхем виграв всі домашні поєдинки ЛЧ на стадії групового турніру.

Наполі – Ліверпуль

22:00, Неаполь, Сан-Паоло.

Карло Анчелотті проти Юргена Клоппа – це теж чи не найбільша вивіска дня. Наполі та Ліверпуль посідають 2 місце в Серії А та АПЛ відповідно, проте якщо "адзуррі" відстають від Ювентуса вже на 6 очок, то підопічні Клоппа поступаються Манчестер Сіті лише за додатковими показниками.

У першому турі групи C Ліверпуль здолав ПСЖ, а Наполі сенсаційно втратив очки у поєдинку проти Црвени Звезди. Такий результат не залишає Карло Анчелотті вибору – його команді обов'язково потрібна перемога, адже попереду Наполі чекають два матчі проти парижан.

Обидва наставники не мають серйозних проблем зі складами, тому у нас є всі підстави очікувати на Сан-Паоло видовищного футболу. Це ж Наполі та Ліверпуль, вони по-іншому якщо і вміють, то не так часто.