УКР РУС

Ліга чемпіонів. 1 тур. Матчі вівторка. Анонс

13 вересня 2011 Читать на русском

У першому матчі євротурніру команда Мірчі Луческу зустрінеться із потенційно найсильнішим своїм суперником у Групі G - португальським "Порту".

“Гірники” вирушили на гостьовий матч у доброму гуморі. В чемпіонаті України вони повернулися на першу сходинку, а до складу команди після травми нарешті повернувся Дмитро Чигринський.

У суперників “Шахтаря” серйозні кадрові втрати. Не зможуть допомогти команді три гравці основного складу - Сапунару, Гуарін та Роланду. Натомість, у відмінній формі перебуває форвард "Порту" Халк, який за відсутності Фалькао став головною ударною силою команди.

Суперники донецького "Шахтаря" по групі зустрінуться на Кіпрі. Чемпіон країни "АПОЕЛ" прийматиме петербурзький "Зеніт".

Центральний матч ігрового дня відбудеться на “Камп-Ноу”, де "Барселона" прийматиме "Мілан". Каталонці втратили на два місяці Алексіса Санчеса.

А от у “росонері” кадрові проблеми значно серйозніші. Не приїде до столиці Каталонії екс-гравець “Барси” Златан Ібрагімовіч, який травмувався на тренуванні. Окрім нього, матч проти чинних володарів Кубку чемпіонів пропустять також Робінью та Гаттузо.

В іншому матчі Групи H білоруський БАТЕ проекзаменує дебютанта турніру - чеську "Вікторію".

Вигравши із першої спроби Лігу Європи, екс-наставник “Порту” Андре Віллаш-Боаш готовий до боротьби у вже більш престижному турнірі. В дебютному матчі Групи І на "Стемфорд Брідж" його "Челсі" поміряється силами із леверкузенським "Байєром".

Ще два представники квартету І зіграють між собою у Бельгії. “Генк”, що вперше за останні 9 років пробився до групового турніру Ліги чемпіонів, прийматиме іспанську “Валенсію”.

Цікаве протистояння відбудеться у Дортмунді. У гості до чемпіонів Німеччини завітає лондонський “Арсенал”. Команда Юргена Кльопа невдало стартувала у чемпіонаті Німеччини, здобувши тільки дві перемоги у п’яти матчах. У поєдинку проти “канонірів” “Боруcсія” матиме чудову нагоду реабілітуватись перед своїми вболівальниками за невдалий початок сезону.

Непростий виїзд чекає на французький “Марсель”. Підопічні Дідьє Дешама у Греції зіграють проти “Олімпіакоса”.