УКР РУС

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. ПСЖ - "Челсі". Анонс

16 лютого 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому зійдуться паризький ПСЖ і лондонський "Челсі".

Старі (не)добрі знайомі, або магія цифри 3

ПСЖ - "Челсі"

16 лютого. 21:45. Париж, стадіон "Парк де Пренс"

Арбітр: Карлос Веласко Карбальйо (Іспанія)

Не зіграють: Ор'є (дисциплінарне наказання у клубі) – Фалькао (виключений із заявки Ліги чемпіонів, травма), Зума (травма), Террі

Під питанням: Верратті, Пасторе (ПСЖ)

Сьогоднішній матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів стане 3-м поспіль для парижан і лондонців на стадії плей-офф. У перших двох випадках спритнішими виявлялися французи, які проходили "Челсі" за допомогою переваги виїзних голів. Примітно те, що рахунок за підсумками зустрічей у 2015-му і 2014-му році був однаковий - 3:3.

ПСЖ відверто занудьгував на першому місці в національному чемпіонаті - відрив від найближчого переслідувача в таблиці складає 25 очок. Відсутність напруженої боротьби в лізі може зіграти як на руку, так і проти парижан. З одного боку - можна повністю сконцентруватися на Лізі чемпіонів, не турбуючись за долю чемпіонства, а з іншого - є ризик підійти до матчу з "Челсі" в розслабленому стані і бути покараними більш мотивованим суперником. Швидше за все, пропустить гру правий захисник Серж Ор'є - який напередодні дозволив собі образливі висловлювання на адресу головного тренера і зараз чекає покарання від керівництва клубу. Участь Марко Верратті, який продовжив днями контракт з ПСЖ, і Хав'єра Пасторе поки знаходиться під питанням.

Що стосується "Челсі", то після відходу Жозе Моурінью клуб поступово піднімається з глибин англійського чемпіонату. Останні 4 матчі "аристократи" не знають поразок, а в недавньому матчі з "Ньюкаслом" і зовсім покуражились над суперником - 5:1. Підопічні Гуса Хіддінка мають примарні шанси зайняти місце хоча б в першій п'ятірці Прем'єр-ліги, однак можуть зосередитися на матчах Ліги чемпіонів і постаратися пройти якомога далі в цьому турнірі. Не допоможе лондонцям Фалькао, який поступився місцем у заявці на Лігу чемпіонів Алешандре Пато. Курт Зума також вибув зі складу "Челсі" на довгий термін після жахливої ​​травми. Не зіграє і Джон Террі.

Олександр Москаленко, Футбол 24

Упевнений, що зможемо забити кілька голів ПСЖ, - Матіч

Шкода, але ПСЖ пройде "Челсі", - легенда "аристократів"