УКР РУС

Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу: ПСЖ – "Барселона". Анонс

14 лютого 2017 Читать на русском

Далі без українських грандів, але не без цікавих інтриг. Після понад 2-місячної перерви знову відновлюються баталії у Лізі чемпіонів.

Матчі 1/8 фіналу УЄФА розділив на 4 ігрові дні, а перший із них розпочне головний фаворит турніру "Барселона". Саме каталонці, на думку букмекерів, мають найвищі шанси здобути Кубок чемпіонів у 2017 році. Зупинити Мессі та компанію вже у 1/8 фіналу спробує французький "Парі Сен-Жермен". Перший поєдинок суперники зіграють у Парижі.

"Це найважливіший момент сезону, і наші гравці дуже вмотивовані. Я у них впевнений. У нас є чимало способів, як створити труднощі "Барселоні". Разом із тим, ми знаємо, що кожен момент біля воріт "Барси" – це скарб. Ми повинні використати їх. Наше головне завдання – отримати перевагу перед виїзною грою", – розповідає Унаї Емері.

У плей-офф Ліги чемпіонів "Барса" та ПСЖ грають вже втретє. У двох попередніх випадках каталонці залишали французів за бортом турніру.

"У ПСЖ багато сильних сторін. Його футболісти вміють грати як короткими, так і довгими передачами. Вони чудово пресингують, якщо потрібно повернути собі м’яч, і вони вміють атакувати. Це складний суперник", – говорить Луїс Енріке.

Окрім "Барси" та ПСЖ, сьогодні зіграють також "Бенфіка" та дортмундська "Борусія". Перший матч суперники проведуть на полі кривдника київського "Динамо" у груповому етапі.

Тьягу Сілва і ще двоє зіркових хавбеків не зіграють проти "Барселони"

"Барселона" виграє Лігу чемпіонів 2017 року за прогнозом УЄФА