УКР РУС

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. "Гент" - "Вольфсбург". Анонс

17 лютого 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому зійдуться "Гент" і "Вольфсбург".

Вождь виходить на вовче полювання

17 лютого. 21:45. Гент, стадіон "Гент Стедіум"

Арбітр: Свейн Оддвар Моен (Норвегія)

Не зіграють: Маттон (травма), Ханнес ван дер Брюгген, Пітер Олаїнка – Дост (травма), Гілявогі (травма), Налдо (дискваліфікація)

Під питанням: Деягере, Л.Нільсен, Мілічевіч - Арнольд, Шюррле

Головним сюрпризом розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2015/2016 стала гра скромного бельгійського "Гента". Команда не тільки не обмежилася проходом в груповий раунд турніру (вперше в своїй історії), але й зробила крок у наступний раунд. І якщо на початковому етапі турніру у когось могли бути сумніви щодо рівня "Гента", то зараз, в 1/8 фіналу, бельгійців ніхто не вважає хлопчиками для биття.

Хейн Ванхазебрук зібрав боєздатну команду, яка любить і вміє користуватися слабостями суперника, в чому успішно переконалися і "Валенсія", і "Зеніт" в груповому раунді. Що стосується шансів в матчі з "Вольфсбургом", то "Гент", хоч і не є фаворитом, але цілком здатний домогтися як мінімум нічиєї з німцями. До слова, в груповому раунді бельгійці жодного разу не програвали вдома - з трьох матчів двічі виходили переможцями і одного разу зіграли внічию.

Для "Вольфсбурга" плей-офф Ліги чемпіонів така ж незвідана територія, як і для їхнього суперника, адже "вовки" зіграють на цій стадії вперше. Німці не можуть похвалитися успіхами в національній першості, команді не вистачає стабільності, як наслідок цього - 8-е місце в Бундеслізі. На "Вольфсбург" чекає важкий виїзд до Бельгії, де на них чекатиме сутичка з чіпким і мотивованим суперником, а травма нападника Доста і дискваліфікація захисника Налдо тільки ускладнять ситуацію.

Олександр Москаленко, Футбол 24

Ліга чемпіонів, 1/8: де дивитись перші матчі