УКР РУС

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу, "Баварія" - "Ювентус". Анонс

16 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів - "Баварія" - "Ювентус".

У Турині добре, а в Мюнхені краще

16 березня. 21:45. Мюнхен, стадіон "Альянц Арена"

Арбітр: Йонас Ерікссон (Швеція)

Не зіграють: Бадштубер, Боатенг (обидва - травма) - Дибала, Тьягу, Касерес, Маркізіо (всі - травма).

Під питанням: Роббен, Хаві Мартінес - К'єлліні, Манджукич.

У лютому "Баварія" приїхала в Турин з чітким розумінням своєї мети - вирішити задачу виходу, як завжди, чітко, холоднокровно і, головне, результативно. Все йшло до реалізації німецького сценарію, однак "Стара синьйора" не погодилась з такими умовами і здобула, хоч і не дуже зручний, проте й не фатальний результат - 2:2. Отримавши впевненість у своїх силах і змусивши німців виймати м'ячі з воріт, "Ювентус" тепер попрямував до Мюнхену.

"Ювентус" - "Баварія" - 2:2. Відео. Огляд матчу

"Ювентус" потужно виступає на внутрішній арені, а нещодавня поразка від "Інтера" в Кубку швидше випадає із загальної картини, ніж вказує на проблеми. Туринці, переслідувані в Серії А "Наполі" (відрив 3 очки), змушені битися на декількох фронтах і наразі цю боротьбу можна назвати успішною. У сьогоднішньому матчі на "Альянц Арені" італійцям, перш за все, потрібно витримати натиск "Баварії" і не дати підопічним Гвардіоли відчути "запах крові". Ключем до успіху для "Юве" може стати грамотне перекриття зон для швидких атак німців і чатування на помилки. Не допоможе в цій справі Дибала, котрий забив у минулому матчі "Баварії". Також поза складом виявився травмований Маркізіо.

Дибала та Маркізіо не зіграють проти "Баварії"

Для Гвардіоли можливий тріумф в цьому році має особливий присмак. Іспанець націлений піти переможцем на інший "об'єкт" - "Манчестер Сіті". Тому всі його думки спрямовані на результат, якого він має намір домогтися за будь-яку ціну. У Німеччині все йде за планом, Бундесліга вже практично "в кишені". Залишається Ліга чемпіонів, яка стала б чудовим прощальним подарунком мюнхенців наставникові й навпаки.

"Баварія" може звільнити Гвардіолу ще до кінця сезону

"Баварія" має всі шанси на успіх. У домашньому матчі німці можуть скористатися перевагою виїзних голів, але "сушити" гру вже точно не стануть. Під питанням участь у матчі Роббена, котрий застудився.

Олександр Москаленко, Футбол 24