УКР РУС

Ліга 1: Ліон розгромив Діжон, Ренн у меншості здобув нічию проти Нанта

21 квітня 2018 Читать на русском

Відбулися перші матчі 34 туру чемпіонату Франції. Читайте звіти про матчі на Футбол 24.

У першому матчі 34 туру чемпіонату Франції Діжон приймав у себе на полі Ліон. Рахунок у грі вже на 4 хвилині відкрив Мемфіс Депай. Господарі відповіли на 26 хвилині голом Сліті. Однак нічийного рахунку їм не вдалося втримати. Ліон вже через 8 хвилин після початку другого тайму вирвався вперед, а ще через три – перевагу збільшив Фекір. Не зважаючи на забитий гол Діжона відігратися господарям не вдалося. Крапку в матчі за 6 хвилин поставили футболісти Ліона, забивши два м'ячі.

Ліон із 69 очками продовжує боротися за потрапляння у Лігу чемпіонів, а Діжон втратив можливість посісти 10 сходинку, і залишається на 12 позиції в турнірній таблиці.

Чемпіонат Франції, 34 тур

Діжон – Ліон – 2:5

Голи: Сліті, 26, 55 – Депай, 4, Ауар, 50, Фекір, 53, Траоре, 77, Корне, 83.

У другому матчі Нант – Ренн результат, здавалося, був відомий ще до закінчення матчу, вже на старті другого тайму. Нападник Ренна Сала отримав другу жовту картку і був змушений покинути поле. Однак, маючи перевагу в один гол, який було забито Томассоном у першому таймі, господарі більше не забивали. Більше того, пропустили на 81 хвилині. Як підсумок, мінімальна нічия.

Нант втратив можливість здобути 3 очка та максимально близько наблизитись до п'ятої сходинки, Ренн же недозволив цього, і як раніше команда займає п'яту позицію із 48 очками.

Чемпіонат Франції, 34 тур

Нант – Ренн – 1:1

Голи: Томассон, 42 – Силики, 81

Вилучення: Сала, 46