УКР РУС

Лідерство залишається в Мадриді. "Реал" - "Райо Вальєкано" - 5:1. ВІДЕО

8 листопада 2014 Читать на русском

Мадридські "королі" постачають побиття, мов на замовлення.

У минулому турі "Реал" видерся на вершину. Сьогодні ж "Барса" посунула "бланкос", з муками обігравши "Альмерію". Але не довго каталонська музика грала.

"Реал" не пошкодував сусідів по Мадриду, навіть перевиконавши свою норму в 3,7 голу за матч. Команда Анчелотті зберігає відрив від "Барселони" на 2 бали.

Основні перипетії матчу

Перший же свій момент "королі" реалізували. Роналду, якого нагородили перед матчем, відпасував наліво, на хід Кросу, той перевів у центр, а там вже чатував Бейл, який повністю оговтався від наслідків недавньої травми.

Тривалий час після голу "Реал" просто дрімав. Номінальні гості навіть вискочили у контру, але Навас виручив. На 37-ій Бензема з повітря поцілив у поперечину. За 3 хвилини Хамес подав з кута поля, Серхіо Рамос коліном замкнув. А наприкінці тайму захисник "Реала" привіз гол Навасу. Пас назад перехопили відразу двоє суперників і спокійно розкатали коста-ріканського захисника.

По перерві гості зрівняли рахунок - арбітр не зарахував, угледівши офсайд. Якщо й було положення поза грою, то крихітне. І миттєво Роналду вибухнув на правому фланзі, викотив на Кроса, а Тоні по-більярдному влучив здалеку.

Кілометрового офсайду при четвертому взятті воріт судді вже не побачили. Бензема відчутно випередив події і забив знову з пасу Роналду.

Декілька суперсейвів Крістіана Альвареса не вберегли його від голу №5. М'яч після удар Роналду прослизнув під пахвою голкіпера "Райо".

"Реал" - "Райо Вальєкано" - 5:1 (2:1)

Голи: Бейл, 9, Рамос, 40, Крос, 55, Бензема, 59, Роналду, 83 - Буено, 44

"Реал": Навас - Марсело, Пепе, Рамос, Начо - Крос, Модріч - Бейл, Хамес, Роналду - Бензема

"Райо Вальєкано": К. Альварес - Тіто, Зе Кастро, Абдулай Ба, Еміліано Інсуа - Фатау, Трасоррас - Ліка, Буено, Какута - Баптістао