УКР РУС

Лідерство "Ліверпуля", поразка "Барси", "Борусія" громить "Баварію". ТОП-65 кадрів вікенду. ФОТО

14 квітня 2014 Читать на русском
Created with Sketch.

Лідерство "Ліверпуля", поразка "Барси", "Борусія" громить "Баварію". ТОП-65 кадрів вікенду. ФОТО

Найкращі миті футбольних вихідних у Європі дивіться у нашій підбірці.

У головному матчі європейського вікенду між "Ліверпулем" та "Ман Сіті", мерсисайдці оформили одноосібне лідерство у чемпіонаті. На рідному "Енфілд Роуд" підопічні Брендана Роджерса в драматичному матчі перемогли "містян" з рахунком 3:2. Але "Челсі" не відпускають лідерів далеко, перемігши у непростому матчі "Суонсі". Не менш цікава боротьба й на іншому полюсі турнірної таблиці. "Фулхем" відчайдушно намагається вибратися із зони вильоту. І цими вихідними лондонці мінімально перемогли прямого конкурента "Норвіч" з рахунком 1:0. Найяскравіші моменти АПЛ Ви побачите у цій підбірці.

У іспанській Ла Лізі каталонська "Барселона" націлилася на антирекорд? Вже вдруге поспіль підопічні Мартіно зазнають поразки. Цього разу кривдником "блау-гранас" стала скромна "Гранада". А от мадридські клуби не скидають обертів і на повній швидкості йдуть до фінішу чемпіонату. "Реал" без проблем розібрався з "Альмерією", а "Атлетіко" подолали спротив "Хетафе". Окрасою туру стало андалуське дербі, у якому "Севілья" наблизила "Бетіс" до Сегунди. Як програла "Барселона", переміг Мадрид та грали у Севільї, дивіться у нас.

У центральному матчі Бундесліги між чемпіоном "Баварією" та дортмундською "Борусією", баварцям нагадали що таке гіркота розгрому. "Джмелі" зберегли другу сходинку, хоча й "Шальке" не відстає, перемігши "Айнтрахт" 2:0. А там, за спинами лідерів, і "Байер" не розслабляється, святкуючи перемогу в матчі проти "Герти" з рахунком 2:1. Найкращі моменти Бундесліги ми підготували для Вас.

У Серії А без сюрпризів: "Рома", "Наполі" й "Фіорентина" впевнено і яскраво перемагають. А "Мілан" продовжує втілювати у життя мрію про єврокубки на наступний сезон. Як грали на Апеннінах, Ви побачите на наших світлинах.

А от у сусідній Франції ПСЖ вирішили повторити "досягнення" "Барселони". Також після вильоту з ЛЧ парижани мінімально поступилися "Ліону" ,і теж на виїзді. А от "Монако" у непростому поєдинку проти "Ренна" вирвали перемогу з рахунком 0:1. Найкращі миттєвості з Франції чекають на Вас.