УКР РУС

Лідер "Янг Бойз" вважає "Шахтар" фаворитом першого матчу

25 липня 2016 Читать на русском

Нападник "Янг Бойз" Гійом Оаро розповів, чого очікує від протистояння з "Шахтарем" у рамках першого матчу 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Ми дуже раді повернутися у єврокубки. Звичайно, ми не є фаворитами цього поєдинку, та зробимо все можливе, аби показати найкращу гру, показати себе з кращого боку. Для нас це важливий шанс. Ми дуже поважаємо "Шахтар", але при цьому підкреслю, що й "Шахтар" має так само поважати нас. Так, у нас молода команда, ми – "Янг Бойз", проте ми зробимо все, аби пройти далі. Сподіваємось, що завтра глядачі побачать гарну, цікаву й видовищну гру.

У "Шахтарі" багато сильних футболістів. Ми повинні бути обережними з усіма гравцями суперника, адже це добра команда. Нам не треба думати про те, хто з футболістів індивідуально сильніший за інших. Не можна забувати, що це колективний вид спорту. "Шахтар" є небезпечним, але ми готуємося до матчу, думаючи про власні можливості. Знаємо свої сильні й слабкі сторони та намагатимемось отримати з цього максимум. Завтрашній матч – великий шанс для нас. Дуже сподіваємося на гарний виступ", – сказав форвард.

"Шахтар" – "Янг Бойз": Все про матч (Онлайн)

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях