УКР РУС

Лідер "Динамо" U-19 Алібеков: "Аякс" нас переграв за всіма статтями

22 лютого 2017 Читать на русском

Лідер "Динамо" U-19 Ахмед Алібеков прокоментував поразку від "Аякса" у Юнацькій лізі УЄФА (0:3).

"Суперник сьогодні нас повністю переграв. Мало чого нам вдавалося в атаці, та й загалом не вдалося показати свою гру. Результат, напевно, закономірний. "Аякс" – гідний суперник. Господарі дуже добре зіграли в обороні, не дозволивши нам нічого створити в атаці – як тільки наш нападник приймав м’яч, відразу грали з ним щільно. Як таких навіть ударів по воротах у нас не було…

Потрібно завжди грати до кінця, адже за рахунку 0:1 гра не завершується. Але сьогодні суперник нас переграв за всіма статтями. Можливо, після першого пропущеного м’яча спіймали певний мандраж, але, повторюся, намагалися грати до останнього, щоправда, результат вийшов не надто вдалим для нас.

Мороз: Не було у нас командної думки і швидкості

Усі три м’ячі сьогодні ми пропустили після подач із флангів. Можливо, мало підказували один одному. Але, повторюся, й у атаці нам нічого не вдалося зробити. Як на мене, обрізки почалися після того, як ми пропустили перший гол. Хотілося якомога швидше забити гол у відповідь. Можливо, у цьому наша помилка, якої ми часто припускаємося й у чемпіонаті.

Тренер у роздягальні казав, що на цьому життя не закінчується, але сьогодні ми не показали своєї найкращої гри", – цитує гравця офіційний сайт "Динамо".

"Аякс" U-19 – "Динамо" U-19 – 3:0. Відео голів та огляд матчу