УКР РУС

Левченко: З приходом Шевченка збірна почала усвідомлено грати в футбол

26 грудня 2017 Читать на русском

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко розповів, що змінилось у збірній з приходом Андрія Шевченка.

"Були окремі моменти в поєдинках, коли можна було аплодувати діям підопічних Андрія Шевченка, але у футболі все вимірюється результатом, а він для збірної виявився провальним. Ми не їдемо на кращий турнір в світі.

Хочу зазначити, що тенденція до поліпшення гри, а головне – мікроклімату в команді, помітна неозброєним оком. Природньо, що ми поки перебуваємо ще не на тому рівні, на якій хотілося б, але навіть якщо порівнювати нинішню збірну й ту, що була перед Євро-2016, то зараз команда почала більш усвідомлено грати в футбол. Добре контролюється м'яч – нехай більшою мірою поки на своїй половині поля,проте ніхто не біжить вперед стрімголов без тактики. Для мене це найбільший плюс.

Шевченко запропонував Тіте провести товариський матч Україна – Бразилія

З такими виконавцями в складі, як Андрій Пятов, Ярослав Ракицький, Тарас Степаненко, Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко, збірна України повинна давати результат.

Що стосується наступного відбіркового турніру, то не сумніваюся, що цей шлях синьо-жовті пройдуть краще. Впевнений, що отриманий досвід стане у нагоді Олександру Зінченку, Віктору Коваленко. Вірю, що Артем Бесєдін стане краще. Заграють Юрій Коломоєць, Владлен Юрченко

Зоря – Шахтар: Ракицький дискваліфікований на 3 матчі, асистент Фонсеки – до кінця сезону

Проте в реаліях української першості цей процес для багатьох хлопців буде проходити не так швидко, оскільки на 90 хвилин в складних умовах футболістів не вистачає, тому що в чемпіонаті України поки немає гідної конкуренції", – розповів Левченко в інтерв'ю zbirna.com.

"Бюджет ФФУ – близько 10 млн євро". Найцікавіше з великої онлайн-конференції Андрія Павелка