УКР РУС

Левченко: Фейєнорд – не та команда, яку Шахтар має боятись

17 жовтня 2017 Читать на русском

Колишній гравець збірної України Євген Левченко поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів Фейєнорд – Шахтар.

"Гра Фейєнорда в нинішній Лізі чемпіонів – це жах. Гра команди проти Манчестер Сіті і Наполі виглядала жалюгідно. Дитячі помилки, допущені роттердамцями в обороні, знову ж таки, пов'язані з не найкращими фізичними кондиціями гравців. Немає гідної заміни основним виконавцям.

Фейєнорд – Шахтар: Передматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

Найскладнішим для "гірників" у матчі може бути тиск трибун. Як би роттердамці погано не виступали, фани завжди з командою, і їх підтримка фантастична. Також варто приділити увагу їхній головній ударній силі, нападнику Йоргенсену і правому хаву Бергейсу. Але взагалі це не та команда, яку варто боятися. Якщо "гірники" виступлять на гідному рівні, то щонайменше мінімальну перемогу повинні будуть з Голландії вивезти.

Правда, концентрація повинна бути на максимальному рівні. Я помітив, що в поєдинку з Манчестер Сіті були проблеми у Ракицького і Ордеця, які не витримували лінію, а для Йоргенсена або Крамера це те, що потрібно. Але в той же час "помаранчево-чорні" можуть і повинні знайти шпарину в обороні господарів, оскільки два основні центральні захисники у них травмовані.

Фантастичним варіантом були б дві перемоги "гірників" і Ман Сіті. Я вірю, що, незважаючи на всі проблеми з рівнем українського чемпіонату, зараз, з огляду на розклад в нашій групі, Шахтарю під силу пробитися в плей-офф Ліги чемпіонів", – цитує Левченка Команда №1.

Матч Ліги чемпіонів Фейєнорд – Шахтар відбудеться у вівторок, 17 жовтня. Початок гри о 21:45. "Футбол 24" проведе онлайн-трансляцію матчу.

Фейєнорд – Шахтар: анонс матчу Ліги чемпіонів